Кімнатні рослини

Не заливайте рослини!

— 23 квітня 2014 —

Деякі любителі кімнатних рослин готові поливати їх при найменшому підсиханні верхнього шару ґрунту. Тим часом узимку рослини менше випаровують вологу, зменшується також поглинання вологи корінням та випарування її самим ґрунтом.


Цикламени - екзотичні метелики, які можуть прикрасити ваш будинок

— 16 квітня 2014 —

В Італії з настанням осінньої погоди, із прохолодними сонячними днями, немов у казці, усі лісові галявини та узбіччя доріг покриваються ніжно-рожевими квітами диких цикламенів.


Абутилон. Вирощуємо кімнатний клен з насіння

— 9 квітня 2014 —

Кімнатний клен, канатник або абутилон широко розповсюджений у культурному квітництві в усьому світі. До найважливіших переваг цієї рослини, у першу чергу, необхідно віднести її невибагливість. Крім цього, одним з істотних плюсів абутилона є його швидкий ріст, а достаток його чудових суцвіть робить цю рослину ідеальною для вирощування в умовах кімнат і оранжерей. 


Кімнатний гранат на підвіконні? Легко!

— 2 квітня 2014 —

Ви хочете виростити невелике гранатове дерево у себе на підвіконні? Зробити це зовсім не складно.


14 пряних трав, які можна вирощувати вдома

— 2 квітня 2014 —

У приміщенні ця зелень буде рости, звичайно, гірше, ніж на відкритому ґрунті, але однаково буде радувати вас урожаєм цілий рік.


Переселяємо квіти: як зробити це правильно

— 26 березня 2014 —

У досвідчених квіткарів не викликає сумнівів той факт, що переселення - необхідна для рослини процедура. Про те, як зробити це за всіма правилами, ми й поговоримо сьогодні. 


Ехеверія. Як вирощувати цю «кам'яну троянду»?

— 12 березня 2014 —

У кімнатному квітництві досить великою популярністю користуються представники сімейства Товстянкових (Crassulaceae).


Антуріум – диво з хвостиком!

— 5 березня 2014 —

Незвичайна форма цієї квітки може сподобатися будь-якому садівнику-любителю! Його краса, незвичайний «хвостик» роблять антуріум популярним серед кімнатних рослин!


Неінфекційні хвороби фіалок

— 26 лютого 2014 —

Перед покупкою фіалок, як правило, варто уважно оглянути квітку і, якщо усе добре, за можливістю її варто пересадити! Взагалі фіалки рослини невибагливі і при правильному догляді з ними проблем бути не повинно.


Гіпоестес - рідкий гість з Мадагаскару

— 19 лютого 2014 —

Любителі рідкісних домашніх рослин, можливо, ще не знайомі з дивовижною квіткою зовсім надзвичайного забарвлення. Такі квіти цінують за екзотичну красу їхнього листя і відносять до групи декоративно-листяних рослин, хоча блідо-фіолетові дрібні квітки з білим вічком цілком гармоніюють з нечувано яскравим забарвленням листя гіпоестеса.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс