Кімнатні рослини

Незвичайне добриво з бананової шкірки

— 22 лютого 2018 —

Замість того щоб викидати шкірки від бананів, їх можна використовувати як відмінне добриво. У банановій шкірці міститься велика кількість магнію, фосфору, калію. З неї можна приготувати живильний настій. 


Стевія: корисний замінник цукру на підвіконні

— 22 лютого 2018 —

Стевія - це тропічна рослина, яка відмінно росте в умовах середземноморського клімату, але впадає в «сплячку», коли наступає осінньо-зимовий сезон. Стевія є багаторічною рослиною, вона активно росте протягом 4-х або 5 років. Навесні на ній з'являються нові пагони, які ростуть прямо з коренів. Таким чином, з весни й до середини серпня її можна розмножувати живцями, так само, як і герань.


Монстера: вирощування і догляд

— 14 лютого 2018 —

Незважаючи на своє екзотичне походження, монстера одержала популярність завдяки своїй оригінальності і яскравості фарб. Вона бере свій початок у Південній Америці. Монстера є улюбленицею багатьох квіткарів. Її можна зустріти у господарів, що живуть навіть у малогабаритних квартирах. 


Товстянка допоможе привернути гроші в будинок

— 7 лютого 2018 —

Товстянка - рослина, що приваблює магію грошей у будинок. Згідно феншуй, варто лише оселити грошове дерево в житло, як ваш фінансовий стан зміниться в кращий бік…


Мирт: правила пересадження

— 7 лютого 2018 —

Мирт – гарна ароматна вічнозелена рослина, якій для підтримки своєї декоративності і повноцінного розвитку потрібен регулярний догляд у вигляді поливів, внесення добрив і своєчасних пересаджень.


Найпопулярніші ароматні кімнатні рослини

— 31 січня 2018 —

Кімнатні квіти є не тільки декоративною прикрасою приміщення, але ще й природним ароматизатором. Багато кімнатних рослин вирощують заради відчуття постійної свіжості та прекрасного аромату, яким під час цвітіння наповнюється все житлове приміщення.


Догляд за кімнатними рослинами в зимовий період

— 24 січня 2018 —

Догляд за кімнатними рослинами в зимовий період


Які квіти потрібно тримати вдома, якщо керуватися здоровим глуздом

— 24 січня 2018 —

Ну, по-перше, у кожному будинку мають бути лікарські рослини. 


Крапля йода для герані

— 17 січня 2018 —

Дуже гарним підживленням є йодова вода: 1 краплю йоду розчинити в 1 літрі води й полити 50 мл цього складу по стінках горщика. Не переборщіть, щоб коріння не спалити! Після такого поливу герань безупинно й шикарно квітує!


Фінік Робелена

— 17 січня 2018 —

Ця гарна екзотична рослина належить до сімейства Пальмових і являє собою двох або триметрове дерево з тонким прямим стовбуром з горбистою поверхнею в нижній його частині та пишним пучком з ажурного листя вгорі. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс