Кімнатні рослини

Як правильно формувати грошове дерево

— 13 липня 2016 —

У багатьох з нас є грошове дерево ("красула", або в просторіччі "товстянка"), але далеко не завжди воно виростає гарним. Через помилки у догляді рослина тягнеться нагору, її гілки тонкі, довгі, а листя є тільки на верхівці.


Тіньолюбні кімнатні рослини

— 6 липня 2016 —

Кімнатні рослини, здатні рости навіть при мізерному освітленні без шкоди для привабливості листя і краси цвітіння, сьогодні на піку популярності. І пов'язано це не тільки з тим, що такі культури зазвичай невибагливі. Введення рослин в інтер'єр, активне використання не тільки на підвіконнях, але й усередині кімнат вимагає й більш строгого добору рослин. 


Правила підживлень для кімнатних рослин

— 29 червня 2016 —

Кімнатні рослини, що ростуть в обмеженому обсязі ґрунту в горщиках, мають потребу в постійному заповненні рівня живильних речовин. Запаси в самому субстраті швидко виснажуються. Першочергове завдання підживлень - компенсувати виснаження ґрунту й підтримувати його поживність на стабільному рівні.


Мединіла чудова

— 22 червня 2016 —

Це екзотично гарна тропічна рослина досить складна для вирощування в кімнатних умовах, але при дотриманні основних правил догляду вона буде добре рости й радувати чудовим цвітінням.


Кальцеолярія - рослини для будинку й саду

— 15 червня 2016 —

Кальцеолярія (Calceolaria) декоративно квітуча рослина, котру вирощують як на клумбах, так і в приміщення в якості горщикової культури.


Кімнатні квіти влітку

— 8 червня 2016 —

Літо - пора активного росту рослин, у тому числі і кімнатних квітів, тому з приходом тепла багато хто виносить вазони з квітами на балкон, у сад, а дехто навіть везе їх на все літо на дачу.


Колеус - кімнатна кропива

— 1 червня 2016 —

У роді Колеусів налічується більше 120 видів однолітніх або багаторічних трав'янистих і напівчагарникових рослин, що належать до сімейства губоцвітних. Батьківщиною колеусу є острів Ява, а також тропічна Африка й Азія.


Вигадлива пеперомія

— 25 травня 2016 —

Різноманітні пеперомії мають багате вбрання і незмінно виділяються серед інших рослин оригінальним листям - шкірястим і блискучим, гладким або зморщеним, зеленим або різнобарвним. Є пеперомії з прямостоячими, звисаючими або пагонами, що стеляться.


Ставок... на балконі

— 18 травня 2016 —

Якщо балкон за площею великий, то крім рослин у горщиках, можна створити й міні-ставок. Адже вода не тільки заспокоює і прибирає негативну енергетику, але й воложить повітря у спекотний день.


Кислиця - "конюшина щастя"

— 18 травня 2016 —

Кислиця (Oxalis) з сімейства кисличних. У простолюді кислицю трикутну або охарис називають ще "конюшина щастя" завдяки подібності листя. Ця трав'яниста рослина привертає красою численного витонченого листя на довгих вигнутих черешках. Смак листя кислий, звідси й назва роду від грецького oxys - гострий, кислий, а в Мексиці деякі види кислиці вирощують через їстівні бульби.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс