Кімнатні рослини

Весна у вазі

— 12 лютого 2014 —

За вікном зима, а гілки у вазі суцільно покриті свіжими листиками і яскравими квітами радують нас. Як приємно вдихнути їхній свіжий аромат. Здається - весна прийшла до нас у гості. Щоб зробити собі таку приємність, не так вже і багато потрібно часу та сил.


9 кімнатних рослин, які підходять для спальні

— 5 лютого 2014 —

Ці зелені друзі не тільки можуть знаходитися в спальні, але й рекомендуються: вони виділяють, а не поглинають кисень, як безліч популярних кімнатних рослин.


Як виростити й правильно доглядати за кімнатним інжиром?

— 29 січня 2014 —

Інжир недарма користується популярністю - з плодових дерев, які вирощують у кімнатних умовах, кімнатний інжир виділяється невибагливістю, його зовсім нескладно вирощувати в домашніх умовах і до того ж він дуже корисний. Але все-таки певні навички в його вирощуванні потрібні. 


Рипсалідопсис - феєрверк ніжних квітів

— 29 січня 2014 —

Серед кімнатних рослин кактуси надзвичайно популярні. Серед них зустрічаються і колоновидні двадцятиметрові велетні, і ребристі «товстуни»-кулі діаметром більше метра та вагою у 2-3 тонни, і рослини зі стеблами у вигляді пласких, овальних коржів, що зібрані у незвичайні чагарники, і ліановидні рослини з повзучими стеблами, і зовсім мініатюрні екземпляри.


Зимівля кактусів: що, як і для чого?

— 22 січня 2014 —

У світі кімнатних рослин кактуси займають особливу нішу. Думаю, ніхто не стане з цим сперечатися. Ці рослини зовсім не схожі на інших представників флори наших підвіконь. Живуть і розвиваються вони за своїми кактусними законами і правилами. І одне з таких правил говорить: у зимовий час потрібний інший режим мікроклімату, чим влітку. 


Як допомогти кімнатним рослинам у період опалювального сезону

— 22 січня 2014 —

Як допомогти кімнатним рослинам у період опалювального сезону


Як продовжити життя орхідеї?

— 22 січня 2014 —

Ця розкішна квітка, подарована вам або куплена у квітковому магазині, досить довго буде радувати око своїми вишуканими квітами. Але все, як відомо, колись закінчується, зів'яне згодом і ця краса. Щоб побачити її знову, необхідно продовжити життя цієї кімнатної рослини. А для цього потрібно знати основні принципи пересадження орхідеї.


Виростіть цукор на віконці

— 15 січня 2014 —

Те, що цукрозамінники шкідливі для організму майже більше самого цукру, ми чуємо і читаємо практично щодня. Але існують рослинні замінники цукру, які не тільки дають солодкість, але й приносять користь здоров'ю. Однією з таких рослин є стевія.


Як зберегти «різдвяну зірку» після покупки?

— 8 січня 2014 —

Напередодні Різдва полиці квіткових магазинів у європейських країнах масово заповнюються квітучими пуансетіями, які там традиційно підносять у подарунок на це свято. Якось непомітно це правило з католицьких країн перекочувало й у наше життя. Тепер і в наших магазинах на початку зими удосталь з'являються ці красуні. Що ж це за рослина?


Рослини для затишної кухні

— 8 січня 2014 —

Кухня є досить функціональним приміщенням. І найчастіше вона перетворюється зі звичайного харчоблока на своєрідну малу вітальню — місце відпочинку, спілкування, прийому гостей, задушевних бесід і пісень під гітару.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс