Кімнатні рослини

Розмноження аденіума насінням

— 27 травня 2015 —

Аденіуми скорили серця квіткарів в усьому світі. Незважаючи на зовнішній шик, аденіум прекрасно адаптується в кімнатній культурі, охоче квітує і розмножується.


Секрети догляду за абутилоном

— 20 травня 2015 —

Абутилон досить відома красивоквітуча рослина, вирощувана в кімнатних умовах. Велика кількість квіткарів успішно вирощує і любить цю чудову рослину, з любов'ю називаючи домашнім кімнатним кленом. 


Дендробіум фаленопсис. Правила догляду

— 13 травня 2015 —

Дендробіум фаленопсис - могутня орхідея з масивними бульбами, які запасають велику кількість живильних речовин і вологи.


Вирощуємо ківі вдома

— 13 травня 2015 —

Кращий час для посіву - з березня по травень. Виберіть у магазині найбільш спілий ківі. Плід має бути м'яким, рівним, без вад.


Секрети узамбарських фіалок

— 6 травня 2015 —

Кожний аматор фіалок хоче, щоб його рослини добре росли та красиво квітували. Для цього необхідні хоча б мінімальні знання про узамбарську фіалку (сенполію), щоб уникнути грубих помилок при вирощуванні та неминучих наступних розчарувань.


Полуниця на вікні

— 22 квітня 2015 —

На сьогоднішній день однією з модних культур підвіконня стала полуниця. Однак часто, потрапивши в будинок, вона перестає цвісти, а потім і зовсім в'яне, тим самим сильно засмучуючи своїх господарів. Що це? Просто обман? Полуниця не здатна вижити в умовах кімнати? Або ж є секрети, що дозволяють смачній ягідці радувати своїми плодами цілий рік навіть у квартирі? Давайте розберемося.


7 порад з основ догляду за орхідеями для новачка

— 15 квітня 2015 —

Захоплення орхідеями справедливо називають зовсім особливою сферою квітництва. Ці надзвичайні рослини настільки унікальні й за формою росту, і за типом кореневища, і за вимогами до умов, що зараховувати їх до звичайних квітучих культур було б дійсним злочином.


«Блакитні метелики» в домі

— 8 квітня 2015 —

Екзотичний кущик клеродендрона із квітами, схожими на метеликів, прикрасить ваше підвіконня.


Застава довголіття мирта

— 1 квітня 2015 —

Мирти - одні з найкрасивіших і «надійних» діжкових зірок. Навесні та влітку вони прикрашають не тільки інтер'єри, але й балкони, тераси та навіть площадки для відпочинку в саду. Класична стриманість, гарний силует і зворушливе цвітіння - ось головні «козирі» цієї рослини. Але щоб діжковий мирт став одним із кращих солістів у колекції на десятиліття, буде потрібно забезпечити йому не просто якісний, а оптимальний догляд.


Пересадження дорослих кімнатних рослин

— 25 березня 2015 —

Напевно у кожного з нас вдома є хоч одна квітка. Це прекрасне створіння природи, яке нескінченно радує око, створює затишок і комфорт у нашому будинку, а також очищає кисень у приміщенні. Так що кімнатні рослини це не тільки красиво, але й корисно.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс