Кімнатні рослини

Чому з'являються плями на драцені?

— 12 вересня 2018 —

Драцена належить до невибагливих рослин, яка досить добре росте і розвивається в кімнатних умовах. І все-таки деякі нюанси в догляді за драценою необхідно враховувати. Однією з найпоширеніших проблем у вирощуванні цієї кімнатної рослини вважаються плями на драцені.


Глоксинія: догляд за бразилійкою

— 5 вересня 2018 —

Глоксинія - бульбова рослина, що належить до роду геснерієвих. Її батьківщиною є Бразилія. Якщо ви мрієте, щоб ця, одна з найкрасивіших кімнатних рослин, добре росла і квітувала у вашому будинку, то при її культивації потрібно прикласти трохи старань.


Кімнатна хризантема: деякі хитрості догляду

— 29 серпня 2018 —

Хризантема дуже популярна у квіткарів. Її, як і деякі садові квіти, можна вирощувати як у саду, так і в домашніх умовах, як кімнатну рослину. У вигляді горщикової квітки вона має багато різновидів. Хризантема повністю пристосована до життя в домашніх умовах.


Фіалки: догляд у домашніх умовах

— 22 серпня 2018 —

Фіалка, або сенполія - рід трав'янистих красивоквітучих кімнатних рослин сімейства Геснерієві. Її батьківщина східно-африканські гори Танзанії, де завжди тепло й волого. Для сучасного світу рослину відкрив барон Вальтер фон Сен-Поль у кінці 19 століття. Невеликі сенполії, що постійно квітують, вражають красою своїх квітів, і здатні прикрасити будь-яку кімнату.


Ідеальна кімнатна рослина

— 15 серпня 2018 —

Ахіменес - не вимоглива у догляді рослина, квітує все літо й осінь, а найголовніше - прекрасно себе почуває в підвішеному виді, у всіляких кашпо.


Кімнатні рослини, які можна легко виростити із живців

— 8 серпня 2018 —

Живцювання давно стало одним із найулюбленіших способів квіткарів для розмноження кімнатних рослин. Завдяки ньому, можна швидко одержати нові молоді рослини, не наносячи збиток материнським.


Кімнатні рослини та свійські тварини

— 1 серпня 2018 —

Дуже часто любов до природи сполучає в собі й любов до тварин і любов до рослин. А на практиці сполучити кімнатні рослини у квартирі з домашніми вихованцями буває зовсім непросто. Доводиться турбуватися за одних і за інших, але все-таки більше дістається представникам флори.


Пишний букет у горщику: правила обрізки герані

— 25 липня 2018 —

Герань — яскрава жива прикраса вашого будинку. Ця рослина є такою популярною через свою красу і невибагливості у догляді.


Листяний кактус перескія

— 18 липня 2018 —

Перескія - кактусова рослина, яка поширена в Центральній і Південній Америці. У минулому кактуси складалися з листя, а при занадто сухому кліматі в пустелях, вони стали перетворюватися на колючки. А центральна частина рослини здатна виконати всі функції листя.


Полум'яна квітка: правила догляду за іксорою

— 11 липня 2018 —

Іксора - досить унікальна рослина для нашого клімату, зими для неї у нас занадто суворі, але ось у домашніх умовах можна створити всі необхідні умови для розведення цієї квітки. Як же доглядати за іксорою і як добитися її цвітіння в домашніх умовах?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс