Кімнатні рослини

Рослини, що очищують повітря у квартирі та домі

— 23 січня 2013 —

Повітря, яким ми дихаємо наповнене усілякими мікроорганізмами, найчастіше зовсім не корисними для здоров'я. Крім цього ми вдихаємо пил, фарби, лаки, тютюновий дим, випари пластику та багато інших небезпечних домішок. Особливо гостро ця проблема стоїть взимку, коли вікна закриті та немає можливості провітрити приміщення. Тому обзаведіться кімнатними рослинами, які допомагають очистити повітря у квартирі.


Як правильно формувати грошове дерево

— 16 січня 2013 —

У багатьох з нас є грошове дерево («красула», або у простолюдді «товстянка»), але далеко не завжди воно виростає гарним. Через помилки у догляді рослина тягнеться нагору, її гілки тонкі, довгі, а листя є тільки на верхівці.


Рослини для затишної кухні

— 9 січня 2013 —

Кухня є досить функціональним приміщенням. І найчастіше вона переростає зі звичайного харчоблока та стає своєрідною малою вітальнею - місцем відпочинку, спілкування, прийому гостей, задушевних бесід і пісень під гітару. І тому нерідко на кухні можна зустріти не тільки телевізор, але і диванчик, газетницю, полички з книгами. Кожна господарка намагається надати своїй кухні максимальний затишок і комфорт, прикрасивши її картинами, декоративними аксесуарами та живими квітами.


Південноамериканка шлюмбергера

— 2 січня 2013 —

Одна з найпоширеніших кімнатних рослин - декабрист - радує своїми великими та гарними квітками напередодні новорічних свят. Пагони декабриста або зигокактуса (Zygocactus truncates - наукова назва квітучого кактуса), складаються з члеників із зубчастими краями, зовсім не вражають своїм посереднім виглядом, але квіти, що розпустилися, цілком компенсують цей недолік розмірами, красою та кількістю.


Фітодизайн: гармонія у вашому домі

— 26 грудня 2012 —

Гарні, пишні та повні життя кімнатні рослини - дійсна прикраса будь-якого будинку. Роблячи житло стильним і затишним, рослини своєю унікальною енергетикою допомагають налагодити гармонію житла, очистити повітря від шкідливих домішок і наповнити приміщення киснем. А яке задоволення очам!


Новорічні рослини

— 19 грудня 2012 —

Грудень. Передчуття свята. Мимоволі погляд шукає на прилавках новорічні прикраси, мішуру і гірлянди. Зовсім незабаром на вулицях з'являться ялинкові базари, і в будинках знову запахне хвоєю та лісом.


Зимовий букет

— 12 грудня 2012 —

Уявіть таку картину: за вікном мороз і заметіль, а на столі у вас ароматні нарциси, пахнуть конвалії... Таке диво здатен створити, мабуть, кожний, якщо займеться вигонкою квітів.


Азалія: примхлива досконалість у квітковому горщику

— 5 грудня 2012 —

Обрізку і формування крони найкраще виконувати відразу після цвітіння.


Азалія: примхлива досконалість у квітковому горщику

— 28 листопада 2012 —

Перед квітучою азалією важко встояти - так і хочеться принести додому кущик, суцільно покритий квітами. Особливо привабливою азалія стає взимку, коли так мало інших квітів, а вона досягає вершини своєї пишноти. Але вдома ця рослина здатна доставити масу турбот, якщо не дотримуватися деяких правил догляду, які спираються на її природні адаптації.


Фіалки доживуть до весни

— 21 листопада 2012 —

Своєю розмаїтістю та красою узамбарські фіалки скорили серця величезної кількості квіткарів-аматорів усього світу. Ці прекрасні рослини здатні квітувати до 10 місяців у році. Але зараз самий час влаштувати для них заслужений відпочинок.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс