Кімнатні рослини

Пересаджування декабриста

— 18 березня 2015 —

Найкращий час для пересадження декабриста - відразу ж після цвітіння: кінець лютого - середина березня.


Яким чином кімнатні рослини впливають на здоров'я

— 18 березня 2015 —

Кімнатні рослини, проявляючи свої біоенергетичні та фізичні властивості, можуть по-різному впливати на здоров'я людини - зміцнювати його або навпаки робити вразливим. І це багато в чому залежить не тільки від виду, але й від правильного розташування домашніх квітів. Тому створюючи з них цілі ансамблі або розташовуючи окремо, варто враховувати, насамперед, їхні здатності.


Гусманія

— 11 березня 2015 —

Відповідно до китайського вчення фен-шуй, ця квітка володіє естетотерапевтичним ефектом, сприяє поліпшенню загального самопочуття, знімає стрес. Гусманія вносить у життя людини гармонію й умиротворення. Крім цього вона скорочує кількість пилових часток у повітрі.


5 ідеальних рослин для дитини

— 4 березня 2015 —

Озеленення дитячої кімнати вимагає обережного та зваженого підходу, адже, на відміну від усіх житлових приміщень, у дитячій можна розташовувати тільки ті рослини, які мають певні корисні характеристики.


Кімнатні рослини: обережно, весняне сонце!

— 25 лютого 2015 —

Березень місяць не занадто радує нас сонячними днями, однак світловий день помітно збільшився. Це, з одного боку, добре - можна довше займатися домашніми справами при природному світлі, заощаджуючи електрику, довше гуляти, та й настрій поліпшується... Але це у людей. А що з нашими улюбленими кімнатними рослинами? Як вони реагують на достаток світла? У тому й справа, що у рослин виникають проблеми й реагують вони по-різному. Для кімнатних рослин збільшення тривалості світлового дня - сильний стрес.


Більбергія - «Сльози королеви»

— 18 лютого 2015 —

Більбергія - рослина сімейства бромелієвих. До цього сімейства належать врієзія - найпрекрасніша з бромелієвих, гусманія, криптантус - лідер за розцвіченням листя, неорегелія, ехмея, а також знаменитий ананас.


Каланхое Блоссфельда - квітка під ковпаком

— 11 лютого 2015 —

Каланхое Блоссфельда - кімнатна рослина, яка настільки невибаглива, що її можна рекомендувати не тільки починаючим квіткарям, але навіть маленьким дітям, які намагаються самостійно доглядати за зеленими вихованцями. 


Як гарантувати строкатий візерунок на листях сансев’єр

— 4 лютого 2015 —

Виняткова витривала сансев’єрія знову повертається в моду. Одна з кращих рослин для прикраси інтер'єрів не тільки приватних будинків, але й офісів заслужила загальне визнання скромністю вимог і високою витривалістю. 


Навіщо кактусам колючки

— 28 січня 2015 —

Думаєте, тільки для самооборони? А ось і ні. Їхнє завдання зводиться не тільки до цього, вона набагато ширше й цікавіше. Давайте разом «пробіжимося» по колючках кактусів і коротенько ознайомимося з їхніми функціями. 


Як доглядати за кімнатними рослинами у лютому

— 28 січня 2015 —

Зима щорічно вносить свої корективи в життя природи - це процес закономірний і загальновідомий.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс