Кімнатні рослини

Гумова рослина заміокулькас

— 29 квітня 2013 —

У багатьох він викликає здивування. Ну не схожий заміокулькас на живу рослину. Скоріше, на щось пластмасово-гумове. Я, наприклад, уперше його побачивши, довго торкала листочки і навіть спробувала в ґрунті розшукати корінці, наткнулася на бульбу. Значить, точно - живий.


Амазонська лілія

— 29 квітня 2013 —

Цю рослину найчастіше можна зустріти в дитячих садах або в школах - у ботанічних класах, але ніяк не на наших підвіконнях. А даремно, адже амазонська лілія дуже гарна навіть у той період, коли не квітує.


Ятрофа подагрична

— 24 квітня 2013 —

Ця незвичайна рослина поки рідко зустрічається на наших підвіконнях. Увагу відразу привертає роздутий біля основи стовбур і велике листя - «лопушки». Доповнюють картину парасольки яскраво-червоних квітів. Коли бачиш дорослу рослину, відразу розумієш, чому їй дали друге ім'я - живіт Будди.


Посадка бегонії та догляд за нею

— 17 квітня 2013 —

Останнім часом все більшу популярність здобувають бульбові бегонії. І не просто так. Нині на ринку з'явилися нові сорти з чудовими махровими квітками найрізноманітнішого забарвлення, повз які неможливо пройти і не купити. А крім того, ці бегонії дуже універсальні - ростуть і на підвіконні у квартирі, і у квітнику поруч з будинком.


Листопад у азалії

— 10 квітня 2013 —

На 8 Березня мені подарували азалію. Вона якось швидко відквітувала, а зараз уже й листя скинула. Невже загинула або так і повинно бути?


Шефлера. Чагарник для квартири й офісу

— 10 квітня 2013 —

Шефлера - дуже гарний вічнозелений гіллястий чагарник з гнучкими гілками, дуже декоративний і здатний прикрасити будь-який інтер'єр.


Бальзамін. Секрети вирощування

— 3 квітня 2013 —

Більше чотирьохсот років прикрашає бальзамін вікна наших будинків. В останні роки новомодні рослини спробували витиснути його, але не вийшло - кімнатний бальзамін, завдяки старанням селекціонерів, знову завойовує статус домашнього улюбленця. Він безоплатно роздаровує нам посмішки своїх зворушливих, ніжних квіток і гасить негативні наслідки життєвих безладь.


Антуріум покрився плямами

— 27 березня 2013 —

На день народження мені подарували квітку антуріум, але він виявився чимось хворим. Листочки псуються й засихають. Спочатку на нижньому боці утворюються плями, потім вони збільшуються і проступають на верхню частину листя. Порадьте, чим йому можна допомогти.


Фаленопсис - прекрасний і зовсім невибагливий

— 27 березня 2013 —

Часто прекрасну орхідею - фаленопсис дарують жінкам на якесь свято. Якщо саме ви стали господаркою фаленопсиса і тепер перебуваєте в сум'ятті, як тепер за ним доглядати, пропонуємо кілька порад з агротехніки цієї чудової рослини.


Здивує листям каладіум

— 20 березня 2013 —

Це одна з рослин, що досить часто зустрічаються на підвіконнях любителів квітів, а от їхню назву ми зазвичай не знаємо. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс