Кімнатні рослини

Як правильно омолоджувати узамбарську фіалку

— 8 листопада 2017 —

Власники сенполій згодом помічають, що їхні улюбленці втрачають декоративність, тому, що біля розетки поступово оголюється стебло.


Без пилу й бруду: як почистити листя кімнатних рослин

— 1 листопада 2017 —

Домашні рослини приносять у будинок затишок, даруючи нам радість споглядання живої краси. Крім цього, вони відіграють ще одну важливу, але непомітну для простого ока роль - роль домашнього природнього очисника повітря або фільтра, здатного утилізувати пил, бруд і токсини.


Пересаджуємо дитинки гузманії правильно

— 26 жовтня 2017 —

Гузманія - квітуча кімнатна рослина із сімейства Бромелієвих. Догляд за нею потрібен нескладний. Період цвітіння наступає тільки один раз, після якого рослина відмирає, але встигає залишити після себе дитинки. Ці нові відростки необхідно відокремити від материнської рослини й пересадити їх у нову ємкість зі свіжою ґрунтовою сумішшю до того, як вона встигне засохнути.


Ехінопсис - красивоквітучий кактус на вашому вікні

— 19 жовтня 2017 —

Ехінопсис (Echinopsis) — належить до сімейства Кактусових, а батьківщиною є Південноамериканський континент. Назва виду походить від слова «echinos», що мовою стародавніх греків означає «їжак». Це найбільш відомий і популярний вид кактусів, сьогодні селекціонери представляють широку різноманітність його гібридних форм.


Калатея шафранна: та, що молиться богу

— 11 жовтня 2017 —

Калатея шафранна (Calathea crocata) – багаторічна квітуча трав'яниста кореневищна рослина, розповсюджена у вологому тропічному кліматі прибережних районів у Південній Америці. Свою народну назву "та, що молиться богу" або "богомольник", калатея одержала тому, що положення її листя уночі або в похмуру погоду схоже на витягнуті руки людей, що моляться богу і просять благословення.


Як розмножувати спатифілум

— 4 жовтня 2017 —

Ця кімнатна квітка вже давно користується великою популярністю й повагою у квіткарів за свої численні гідності. У ній поєдналися привабливість і краса зі здатністю очищати повітря в житлових приміщеннях. 


Іфейон: догляд у домашніх умовах

— 27 вересня 2017 —

Іфейон (Ipheion) – квітуча цибулева рослина із сімейства лілейних, батьківщиною якої є тропічні та субтропічні області Південної Америки. Ця культура не є морозотривкою в силу свого походження, тому на садових ділянках її можна вирощувати тільки в регіонах з теплим кліматом. А от як кімнатна рослина іфейон почуває себе чудово.


Кімнатні рослини, що не вимагають особливого догляду

— 20 вересня 2017 —

Гарні, доглянуті зелені рослини прикрашають будинок, насичують повітря фітонцидами, поглинають шкідливі речовини та створюють атмосферу затишку. Але щоб куплені в магазині горщикові квіти благополучно росли і розвивалися у вашій квартирі за ними потрібно доглядати.


Пересаджуємо монстеру правильно

— 6 вересня 2017 —

Монстера має тропічне походження і зустрічається в природі в регіонах з пекучим кліматом. Цю рослину  можна часто зустріти у великих приміщеннях у якості заднього фона.


Лісова земля – заготовка і суміші своїми руками

— 30 серпня 2017 —

Плануючи пересадження кімнатних рослин, ми часто задаємося питанням, яку суміш краще використовувати: покупну або приготовлену самостійно.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс