Стрункішаємо перед телевізором

19 вересня 2012

Чесно самому собі зізнайтеся, скільки часу ви проводите перед телевізором? Дві, три години на день. А що ви робите під час перегляду улюбленого серіалу? Тільки не треба лукавити, говорячи, що перед телевізором ви не їсте. Ця шкідлива звичка не обійшла стороною багатьох. А з будь-якими шкідливими звичками потрібно боротися. Звичайно ж, ми не будемо викидати телевізор. Це вже занадто. Краще подумаємо, як з користю для фігури провести час біля блакитного екрана.

Отже, запам'ятаємо кілька правил. Ніякої їжі перед телевізором. Приберіть з поля зору все їстівне. Можна зайнятися рукоділлям - вишиванням або в'язанням. Жінки відмінно вміють сполучати кілька справ одночасно. І руки будуть зайнятими, і від думок про їжу позбудетеся.

РЕКЛАМНА ПАУЗА

Щоразу, коли на екрані з'являється реклама, ви не біжите на кухню за смачненьким, а починаєте займатися простою гімнастикою. П'ять хвилин мінімальних зусиль - і через пару тижнів ви помітно зміцните м'язи.

Найпростіше це напружувати м'язи сідниць, стегон, ніг і рук. Напружуйте щосили, і не розслаблюйтеся, поки реклама не закінчиться. Один рекламний блок приділіть сідницям, інший стегнам і т. д.

УЛЮБЛЕНИЙ СЕРІАЛ

Хочемо запропонувати серію вправ, які розраховані на 30 хвилин вашого часу. Для цього вам не буде потрібно відриватися від телевізора. За час такого тренування ви витратите більше 200 калорій, проробите основні групи м'язів і насолодитеся несподіваним поворотом сюжету в улюбленому серіалі. Не кваптеся, виконуйте вправи повільно, щоб гарненько навантажити м'язи.

Розминка. Для того щоб розігрітися, можна зробити кілька обертань руками, кілька махів ногами або просто потанцювати під музичну заставку.

Поки йде серіал, маршируйте на місці, високо піднімаючи коліна і добре працюючи руками. Під час рекламної паузи - встаньте прямо, трохи зігнувши ноги в колінах.

Перенесіть вагу тіла на одну ногу, а другу відведіть убік, відриваючи п’ятку від землі, але, не випрямляючи ноги. Один підхід - 15 разів у кожний бік. Треба зробити три підходи.

Знову маршируємо на місці. А в рекламний блок виконуємо наступну вправу. Встати прямо, ноги на ширині плечей зігнуті в колінах. У руки потрібно взяти заздалегідь приготовлені гантелі, пляшки з водою або важкі книги. Піднімаємо прямі руки перед собою долонями нагору. Три підходи по 15 разів у кожному.

Знову маршируємо і чекаємо рекламну паузу. Ляжте на підлогу, поставте зігнуті ноги на підлогу на ширину стегон. Великі пальці рук поставте на скроні, не з'єднуючи руки на потилиці. Повільно відривайте голову і лопатки від підлоги. При цьому не можна зводити лікті, підборіддя «дивиться» у стелю, а поперек притиснутий до підлоги. Виконати вправу 25 разів. Потім потягнутися від душі, зробити кілька розслаблених вдихів і видихів, підвестися і... вимкнути телевізор.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 6438 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Традиційна медицина»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс