Рибна дієта. Мінус 5 кг за 10 днів

12 вересня 2012

Ця нескладна дієта підходить для тих, хто мріє омолодити організм і стати трохи стрункішим. Усього за 10 днів рибної дієти можна скинути від трьох до п'яти кілограмів зайвої ваги. До того ж таке харчування допоможе захиститися від серйозних захворювань: атеросклерозу, депресії, від проблем із серцево-судинною системою.

Багато дієтологів вважають рибну дієту однією з найефективніших. До того ж риба та морепродукти дуже корисні, вони містять цінний білок, що прекрасно засвоюється, у них мало жиру. І, що особливо важливо, риба багата Омега-3 жирними кислотами. Мікроелементи (йод, фтор, цинк), вітаміни (A, D, E) і поліненасичені жири (риб'ячий жир), що містяться в рибі, дуже потрібні нашому організму. Тому така дієта допоможе знизити рівень холестерину в крові, поліпшить роботу головного мозку, підвищить імунітет.

ДІЄТА

Якщо ви хочете не тільки оздоровити організм, але і схуднути, для цієї дієти варто вибирати рибу нежирних сортів (тріску, минтай, хек). Переконайтеся, що у вас немає алергії на рибні продукти. Перед тим як сісти на рибну дієту, проконсультуйтеся з лікарем. На час дієти варто відмовитися від круп, хлібобулочних виробів і солодощей. Не забувайте пити просту воду від півтора до двох літрів на день. Пити воду потрібно щоразу за 15 хвилин до прийому їжі.

Сніданок: одне варене куряче яйце і склянка кефіру (можна замінити йогуртом). Потім, хвилин через 15, можна з'їсти фрукт, богатый вітаміном С (цитрус, ківі).

Другий сніданок: 50 г вареної риби запити склянкою води, а хвилин через 20 з'їсти 200 г вареної риби з овочами. Доповнити сніданок можна будь-яким фруктом на ваш смак.

Обід: 200 г риби або морепродуктів з вареними овочами.

Полуденок: нежирний йогурт або сир.

Вечеря: 200 г вареної риби або приготовленої на парі з салатом із овочів, який можна заправити соком лимона або нежирним йогуртом.

Перед сном можна випити трав'яний настій або чай для схуднення.

ПОРАДИ

1. Рибу можна варити, тушкувати, запікати або готовити на парі, використовуючи мінімум жирів.

2. Як овочевий гарнір до риби краще використовувати огірки, буряк, моркву, перець болгарський, капусту і, звичайно ж, будь-яку зелень. А ось баклажани, помідори, редьку та картоплю вживати не варто.

3. Солити їжу не рекомендується, для додання їжі смаку краще використовувати спеції та сік лимона.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 7748 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Традиційна медицина»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс