Кулінарія

Сирна паска

— 29 квітня 2013 —

Молоко - 50 мл, борошно - 2,5 склянки, цукор - 1 склянка, свіжі дріжджі - 25 г, сир - 250 г, вершкове масло - 50 г, сіль - 2/3 ч. л., яйця - 2 шт., ізюм - 2/3 склянки, цукрова пудра - 1/3 склянки, лимонний сік - 1 ч. л., ванілін на кінчику ножа.


Паска за стародавнім рецептом

— 29 квітня 2013 —

Борошно - 600 г, молоко - 250 мл, цукор - 150 г, свіжі дріжджі - 30 г, вершкове масло - 175 г, яйця - 2 шт., ванільний цукор - 20 г, лимон - 1 шт., апельсин - 1 шт., ізюм - 100 г, сіль - 1/2 ч. л.


Паска від Юлії Висоцької

— 29 квітня 2013 —

500 г борошна, 275 г цукру, 250 г вершкового масла, 6 яєць, 2 ст. ложки лимонного соку, 10 г сухих дріжджів, 15 г солі.


Великодній стіл: чим почастувати гостей

— 29 квітня 2013 —

Зовсім незабаром Великдень - найбільше з усіх християнських свят, свідчення перемоги життя над смертю. Це одне з найбільш улюблених і теплих свят у році. Тому й страви для святкового столу - не просто смачне частування, а певні символи Христового Воскресіння.


Салат із курки з кукурудзою

— 24 квітня 2013 —

Філе куряче - 200 г, шинка - 150 г, консервована кукурудза або горошок - 100 г, сметана - 50 г, майонез - 50 г, яйця - 4 шт., зелень (петрушка, кріп) - 25 г, сіль і перець - за смаком.


Хворост

— 24 квітня 2013 —

Борошно - 2 скл., яйця - 3 шт., цукор - 1,5 ст. л., сіль - 1/4 ч. л., оцет 6% - 1 ст. л., олія рослинна (у тісто) - 1 ст. л., олія рослинна (для смаження) - 0,5 л.


Соковиті зрази

— 24 квітня 2013 —

Для фаршу: фарш - 700 г, картопля велика - 1 шт., яйце - 1 шт., рослинна олія, сіль, перець, борошно для панірування.
Для начинки: яйця - 3 шт., молоко - 1/4 скл., зелень; або гриби - 500 г, цибуля - 2 шт.
Для соусу: сметана - 3 ст. л., часник - 2 зуб., сир - 100 г.


Як приготувати барбекю

— 24 квітня 2013 —

Як приготувати шашлик, знає у нас практично будь-який чоловік, а от з барбекю все буде куди складнішим. Готування барбекю - це справжнє мистецтво. І як у кожному мистецтві, тут є свої тонкості та хитрості. А тому що м'ясо на вогні готували ще первісні племена, то секретів цих накопичилося чимало.


Тар-тар - відмінний соус як до риби, так до птаха і м'яса

— 24 квітня 2013 —

Соус тар-тар - досить популярний в усьому світі класичний холодний соус, що подається до холодної печені, ростбіфу, страв з морепродуктів і риби.


Салат з корейською морквою та куркою

— 17 квітня 2013 —

Гриби печериці - 200 г, цибуля -2 шт., яйце - 4 шт., філе куряче - 300 г, корейська морква - 300 г, сир твердий - 100 г, майонез, сіль.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс