Кулінарія

Торт «Сент-Оноре» з лимонним кремом

— 20 березня 2013 —

Для піскового коржа: 150 г борошна, 2 ст. л. цукру, щіпка солі, 90 г холодного вершкового масла, 1 ст. л. білого вина або води.


Рублений біфштекс із зеленим соусом

— 13 березня 2013 —

1 середня цибулина, 4 ст. л. вершкового масла, 800 г яловичого фаршу, сіль і перець - за смаком, 1/4 ч. л. сухого чебрецю, 1 яйце, 2-3 ст. л. борошна.

Для соусу: 120 мл м'ясного бульйону, сіль, перець і лимонний сік - за смаком, 1 ст. л. вершкового масла, по маленькому пучку базиліку і петрушки.

Каліфорнійський салат

— 13 березня 2013 —

Відварене куряче м'ясо - 1 філе грудки, апельсин - 1 шт., зелена цибуля - кілька пір'їн, ізюм, волоські горіхи - по жменці, майонез.


Закуска з фети

— 13 березня 2013 —

200 г м'якої фети, 2 зубочки часнику, 1-2 ст. л. дрібно нарубаного свіжого чебрецю й орегано, 1 ст. л. білих мелених сухарів, 2 ст. л. дрібно натертого пармезану, 40-50 г маслинової олії, жменя листочків базиліку.


Мариновані курячі ніжки з вершковим соусом

— 13 березня 2013 —

Курячі ніжки - 8 шт., сік половини лимона, майонез - 100 г, 2 часточки часнику (видавити), 1 ст. л. меду, сіль, перець.


Як не знеструмити організм у дні Великого посту

— 13 березня 2013 —

18 березня у православних християн починається суворий піст, під час якого вони обмежують себе в багатьох продуктах і ретельно моляться. Дуже важливо, щоб під час посту людина дотримувалася не тільки посту тілесного, не тільки утримання від їжі, але й утримання від деяких вчинків духовного життя - гніву, дуже буйних розваг.


Галушки картопляні з піджаркою

— 6 березня 2013 —

Борошно - 2 склянки, картопля сира - 5 шт., яйце - 1 шт., вода або молоко - 1/3 склянки, сметана - 1 ст. л., зелень - петрушка/кріп, чорний перець, сіль, часник - 1 зубочок.

Піджарка: бекон - 5 скибочок, цибуля - 2 шт.

Східні пиріжки з сиром фета

— 6 березня 2013 —

Тісто: масло вершкове - 100 г, кефір - 1 склянка (200 мл), яйце (білок) - 1 шт., борошно - 2,5-3 скл., розпушувач для тіста - 1 ч. л., сіль - щіпка.

Начинка: сир фета - 250 г, петрушка - 50 г. 1 жовток - для змазування.

Сирні кульки

— 6 березня 2013 —

Яйце - 1 шт., цукор - 100 г, сир - 200 г, борошно, рослинна олія, сода, оцет, сіль.


Як краще пекти млинці? Прості правила смачних млинців

— 6 березня 2013 —

Здавалося б, у готуванні млинців немає нічого складного. Але потрібно знати кілька секретів, які допоможуть зробити цю страву по-справжньому смачною.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс