Здоров'я

Собаки зміцнюють дитячу імунну систему

— 1 серпня 2012 —

Фінські вчені виявили, що діти, у родинах яких живуть собаки або, рідше, коти, менше хворіють. Їм також рідше призначають лікування антибіотиками, у порівнянні з однолітками без свійських тварин.


Вживання сиру допомагає попередити діабет

— 1 серпня 2012 —

Щоденне вживання в їжу 55 грамів сиру або йогурту знижує ризик захворювання цукровим діабетом другого типу.


Обережно, змії!

— 1 серпня 2012 —

Літо в розпалі, нині сезон спекотної погоди та відпусток. Багато хто з нас не проти провести літній час у походах. Одна з небезпек, що може очікувати на природі, це - змії, а точніше - отрутні змії. Щороку від укусів змій страждає більше 2 мільйонів чоловік. У цьому зв'язку дуже важливо розрізняти зміїні укуси, а також надавати першу допомогу потерпілому. Проконсультувати нас з цих питань ми попросили кандидата медичних наук, доцента  Дніпропетровської медичної академії Георгія Володимировича ПАНЧЕНКО.


Як вилікувати простатит у домашніх умовах

— 25 липня 2012 —

Існує така думка, що простатит лікувати потрібно, але вилікувати неможливо. Але можна спростувати цю теорію!


Готуємося до здачі аналізів

— 25 липня 2012 —

Всі ми коли-небудь зіштовхувалися та ще напевно зіткнемося з необхідністю здати певні аналізи і пройти обстеження. На перший погляд, у цьому немає нічого складного і особливого: здав потрібний матеріал у лабораторію, а через час забрав результати.


Через що влітку найчастіше виникають набряки?

— 25 липня 2012 —

Як поводитися у спеку? Що їсти, що пити, щоб не було набряків? Чи від надлишку рідини і виникають набряки? На ці та інші питання ми попросили відповісти фахівця - лікаря-дієтолога вищої категорії Олександра Ворошилова.


Кавунове лікування

— 25 липня 2012 —

Сезон зелених смугастих ягід з рожевою соковитою м'якоттю всередині в самому розпалі. А це значить, що самий час спробувати підлікувати свій організм за допомогою баштанних. Від чого ж може вилікувати вас ця ягода? Кому вона протипоказана? Про все це в нашій статті.


Чи варто підсмажувати овочі, перш ніж покласти їх у суп?

— 18 липня 2012 —

Звичайно ж, вартує. Якщо овочі скласти в бульйон сирими, то при варінні вони втратять ефірні олії, і страви будуть не настільки смачними й ароматними. При пасеруванні ж (короткочасному тушкуванні) ефірні олії, що містяться в овочах, “перекочують” у жир і не випаруються.


Кавовий скраб

— 18 липня 2012 —

Ви любите каву? У справжніх любителів кави за день збирається багато кавовій гущі, з якої можна зробити відмінний скраб.


Як позбутися від неприємного запаху ніг

— 18 липня 2012 —

Якщо проходять повз вас люди здригаються і прискорюють крок. Якщо собака одного навіть не поривається жувати ваші черевики. Якщо ваша дружина подала на розлучення і не пояснила причину. Якщо вечорами запах у вашій квартирі нагадує запах спортивної роздягальні (причому як після багатогодинного тренування), то чи не час прийняти термінові заходи щодо порятунку від неприємного запаху ніг?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс