Здоров'я

Чорна маска для обличчя

— 25 вересня 2013 —

Один з найефективніших засобів, що використовуються для догляду за шкірою обличчя, додання шкірі здорового природного сяйва і відновлення тонусу, є маски. Поговоримо про чорну маску.


Мигдаль: склад, користь і протипоказання

— 25 вересня 2013 —

Мигдаль уже давно відомий людству в якості високоефективних природних ліків. За старих часів, коли сучасних медикаментів ще не існувало і цілі наукові лабораторії не займалися проблемами здоров'я, людям доводилося користуватися засобами народної медицини. 


20 головних природних антиоксидантів

— 25 вересня 2013 —

Природа перетворила фрукти, овочі, цільне зерно і навіть пряності у справжні аптечки з корисними для здоров'я антиоксидантами. Ці речовини захищають нас від агресивних окислювачів, відомих як вільні радикали, а в результаті знижують ризик ішемічної хвороби серця, раку і десятків дегенеративних захворювань, які традиційно вважаються віковими.  


Не ставте телевізор у дитячій!

— 25 вересня 2013 —

Малята, у спальні яких є телевізор, знаходяться у групі підвищеного ризику розвитку ожиріння, вважають дослідники з Центру біомедичних досліджень Пеннінгтон  у США.


Мозок - тренування пам'яті

— 25 вересня 2013 —

Головний мозок є найбільш невивченою частиною організму, він відіграє величезну роль у життєдіяльності людини. Всі нервові закінчення ведуть саме до нього, всі дії відбуваються при його особистій участі. Учені всього світу не одне століття намагаються розгадати таємницю, приховану під корою людського мозку, але їхні старання залишаються без результату. Усе, що вони змогли з'ясувати - мозок використовується в середньому всього лише на 10%, повний розвиток його відбувається в дитинстві, у віці до 7 років, можливості його безмежні. 


Гіпотонія не така вже і необразлива

— 25 вересня 2013 —

Гіпотонія - стан, при якому знижуються цифри артеріального тиску на 20 відсотків і нижче від нормальних показників (90/60 мм рт. ст. і нижче). Найчастіше зустрічається у жінок (у 5 разів частіше, ніж у чоловіків) від 20 до 40 років. При невеликих зниженнях тиску захворювання не є небезпечним для здоров'я, практично немає клінічних змін. При більш значному зниженні здоров'ю заподіюється шкода, і потрібне лікування у лікаря терапевта або кардіолога. Наскільки небезпечна гіпотонія, у чому причини такого стану? Розібратися в цих проблемах нам допоможе кандидат медичних наук, доцент Наталія Володимирівна ТХОР.


Якщо серце стиснуло

— 25 вересня 2013 —

Серце - головний орган системи кровообігу, що забезпечує постачання живильних речовин і кисню клітинам усього організму. Поки серце здорове і працює нормально, ми звичайно почуваємо себе комфортно.


Знайдіть містечко для обліпихи і на своєму городі

— 25 вересня 2013 —

У природних умовах ця рослина, що створює густі зарослі на піщаних пагорбах, в основному поширена у дельті Дунаю. Втім,  культивується вона не тільки на півдні. Сьогодні обліпиху можна побачити по всій Україні: у садах і парках, у дворах, захисних посадках уздовж доріг.  Її ягоди зазвичай дозрівають наприкінці вересня, так що зараз - самий час не тільки згадати про їхні надзвичайні якості, але й зробити запаси на зиму.


Схуднути допоможе коктейль із кефіру та спецій

— 18 вересня 2013 —

Вживання коктейлю з кефіру і приправ допомагає худнути, не сильно змінюючи або обмежуючи звичний раціон. 


Догляд за шкірою восени: топ-5 сезонних процедур

— 18 вересня 2013 —

З приходом осені шкіра починає вимагати більш ретельного догляду. Палюча спека, пекучі сонячні промені та міський пил - всі ці літні радості негативно позначаються на стані шкіри, саме тому восени вона виглядає пригніченою. Повернути її до життя допоможуть спеціальні сезонні процедури.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс