Здоров'я

Лазня та сауна за правилами

— 28 листопада 2012 —

Всі тільки і говорять про глобальне потепління. Але, на жаль, морози теж ніхто не скасовував. Підступна зима начебто і не поспішає заявити про себе на повну міць і вдарити двадцятиградусними морозами, але варто повірити, що зима цього року вдалася теплою, майже відразу ж стовпчик термометра не піднімається вище 10-15 градусів морозу.


Народні засоби полегшать симптоми клімаксу

— 28 листопада 2012 —

Клімакс - природний фізіологічний процес, з яким зіткнеться кожна жінка. Полегшити перебіг менопаузи та зменшити прояв неприємних супутніх симптомів допоможуть народні засоби.


Імбир від бронхіальної астми

— 28 листопада 2012 —

Астма дуже погано під-дається успішному лікуванню. Але сибірські лікарі знайшли способи допомагати таким хворим. Усілякі рецепти народної медицини благотворно впливали на поліпшення самопочуття. І всі ці лікарі дотримувалися одного головного правила: у денний раціон хворого повинно входити якнайбільше натуральних вітамінів.


Перша допомога: сторонній предмет у дихальних шляхах

— 28 листопада 2012 —

Буває, що безглуздий випадок перекриває шлях до досягнення намічених планів, великих і малих цілей, або кардинально змінює ваше життя. Що робити, якщо близька людина потрапила у біду? Як мінімум, пройти школу надання першої допомоги. 


Біодобавки: "за" та "проти"

— 28 листопада 2012 —

Лаяти біодобавки у нас стало ледве не правилом гарного тону. І все-таки слід зазначити, що необхідність їхнього прийому визнана в усьому світі. І цілком можливо, з часом і серед наших співвітчизників кількість скептиків відносно Бадів зменшиться. Втім, трапиться це лише в тому випадку, коли ми будемо впевненими: Бади - це якісний і безпечний товар, що містить тільки комплекс корисних речовин. Тому сьогодні про роль і місце біодобавок у підтримці здоров'я людини ми запросили розповісти кандидата медичних наук Тараса Ігоровича КМЕТЯ.


Пухленький або вже товстий?

— 21 листопада 2012 —

Якщо хтось у вашій родині щосили намагається скинути зайві кілограми, то утриматися від порад, нотацій, а іноді і жартів, буває дуже складно. А що якщо ці зайві кілограми є у вашого ненаглядного чада? Якщо ви розгодували його так, що милі ручки дитяти вже схожі на перетягнену ковбаску, якщо він став причиною глузувань у класі - терміново сідайте разом з ним на дієту і змінюйте спосіб життя. При цьому вам необхідно бути гранично обережними у висловленнях, щоб не травмувати психіку дитини.


Імбир зігріє в холоди

— 21 листопада 2012 —

У наших широтах ця рослина не зростає, але є широко доступною в продажі. Частіше імбир можна побачити на поличках з приправами у вигляді порошку або ж сам м'ясистий корінь. Не упустіть можливості його купити. Тим більше, що його особливо корисно вживати у холодну пору року.


Чому збільшуються лімфовузли

— 21 листопада 2012 —

Лімфа в перекладі з грецької означає «вода» або «волога», і саме так греки назвали прозору рідину в людському організмі, що циркулює у лімфатичних судинах, котрі розгалужуються по всьому тілу. Лімфатичні судини зустрічають на своєму шляху лімфовузли. Яку функцію виконують лімфовузли?


Вся правда про захворювання ясен

— 14 листопада 2012 —

Якщо в зубах відсутні дірки та пломби - це не означає, що з ротовою порожниною немає ніяких проблем. Дуже важливо також не допускати захворювання ясен, тому що вони сприяють підвищенню різних ризиків для людського здоров'я. Медики думають, що приблизно у 2/3 всіх дорослих є проблеми з яснами, від яких можна було б захиститися. Зараз ми вам розповімо, як запобігти розвитку даних захворювань.


Горох природний лікар

— 14 листопада 2012 —

А ви знали, що звичайнісінький горох - справжні ліки? Він знижує ймовірність онкологічних захворювань, інфаркту, гіпертонії та гальмує процеси старіння шкіри. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс