Здоров'я

Винахід вінничан не має аналогів в Україні та світі

— 4 вересня 2013 —

Прооперовані урологічні хворі будуть носити лікувально-бандажний виріб, що зовні нагадує спідницю. Мова йде про спільну розробку співробітників Вінницького інституту конструювання одягу і підприємництва, а також лікарів обласного клінічного онкологічного диспансеру. До речі, аналогів цьому виробу не існує у світі.


Фізичні навантаження поліпшують роботу мозку

— 4 вересня 2013 —

Фізичні навантаження на порядок ефективніші в боротьбі з віковими когнітивними порушеннями, чим  розумові тренування, вважають учені.


Поліпшення функції нирок позбавить болю у суглобах

— 4 вересня 2013 —

Нирки - парний орган, основна функція якого - очищення крові від токсичних речовин різного походження. Нирки видаляють з організму одні з найбільш токсичних продуктів обміну речовин - білкові токсини або "трупні отрути". Якщо ця функція нирок задіяна не належною мірою або функція нирок знижена в результаті раніше перенесених захворювань, прийому медикаментів - продукти обміну білків накопичуються в певних органах, викликають специфічну патологію. У тому числі провокують біль у суглобах, що відображає наявність запального процесу.


Секрети здоров'я та довголіття ченців Шаоліня

— 4 вересня 2013 —

Про ченців китайського монастиря Шаолінь існує багато легенд. Ченці вражають людей своїми містичними здібностями, досконалим володінням тілом, надзвичайною силою волі, міцним здоров'ям і довголіттям. Лікарі стверджують, що режим і устрій життя шаолінських ченців є оптимальними для організму людини.


Диво, яка вона гарна!

— 4 вересня 2013 —

Саме так можна сказати про петрушку, без якої сьогодні вже неможливо уявити стіл. Хоча вирощувати її як овоч у нас почали тільки в XIX столітті.


Краса з ізюминкою

— 4 вересня 2013 —

Оскільки вітамінів і мікроелементів у винограді хоч відбавляй, запросто можна використовувати корисну ягоду у якості домашньої косметики, адже маски на основі винограду здатні поліпшити колір обличчя і стан шкіри. 


Головні болі при шийному остеохондрозі

— 28 серпня 2013 —

Головний біль супроводжує багато захворювань. Що цікаво, сам мозок боліти не може: у нього немає болючих рецепторів. Вони розташовані у величезній кількості в мозковій оболонці, м'яких тканинах голови, стінках артерій, судинах основи мозку. Саме в цих тканинах і «живе» головний біль.


Свіжі креветки продовжують молодість

— 28 серпня 2013 —

Речовини в креветках мають захисні властивості для організму людини й навіть здатні продовжити молодість, вважають австралійські дослідники.


Що можна додавати у ванну

— 28 серпня 2013 —

.


Народні засоби від алопеції

— 28 серпня 2013 —

Алопеція - захворювання з естетичної точки зору досить неприємне, у своїх жертв воно викликає серйозний психологічний дискомфорт. З'явитися залисини можуть як у чоловіків, так і у жінок. Позбутися від них можна за допомогою засобів народної медицини. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс