Здоров'я

Інгаляції з настоєм трав в домашніх умовах

— 11 липня 2012 —

Іноді банальний нежить призводить до ускладнення - гаймориту. Тоді необхідно пройти курс спеціального лікування, а на додаток до призначуваних лікарем засобів можна рекомендувати інгаляції з настоєм трав.


Плавання допоможе схуднути

— 11 липня 2012 —

Літо - найкращий час скинути зайву вагу, зміцнити м'язи і суглоби, позбутися целюліту. І для цього є доступний всім метод - плавання!


Лікар-кардіолог Олександр Пащенко: «Відчуття щастя - ліки для серця»

— 11 липня 2012 —

Серце - головний орган системи кровообігу, що забезпечує постачання поживних речовин і кисню клітинам усього організму. Поки серце здорове і працює нормально, ми зазвичай почуваємося комфортно. З появою патологій з боку серцево-судинної системи можуть порушуватися функції головного мозку, органів зору, слуху, внутрішніх органів. Що потрібно робити, щоб зберегти своє серце здоровим на довгі роки, радить лікар-кардіолог Олександр Пащенко.


Як пережити літо в офісі

— 11 липня 2012 —

В Україну прийшла спека. А разом з нею страждання для мешканців мегаполісів. Більшість з них працюють в бетонних задушливих офісних центрах. Працювати треба, а голова чавунна, дихати нічим, погляд не фокусується - це літній офісний синдром. Як з ним поборотися, розповідає сімейний лікар Олеся Донченко.


Як наше тіло розповідає про здоров'я?

— 4 липня 2012 —

Як стан здоров'я позначається на нашій зовнішності? Що можна дізнатися зі стану рук, обличчя, фігури та волосся?


Кедрові горіхи: поживно та корисно

— 4 липня 2012 —

Кедрові горішки багаті корисними речовинами. У їхній склад входять деякі вітаміни (А, Е, групи В), мідь, марганець, кремній, цинк, залізо, йод. Крім того, у кедрових горіхах багато жирів, білків, які легко засвоюються організмом. Тому фахівці рекомендують обов'язково включати їх у свій раціон.


Небезпеки в селі та на дачі

— 4 липня 2012 —

Відправляючи дитину до родичів або до бабусі в село, треба бути обережними, тому що село - це не просто свіже повітря, ароматний луг і чиста річечка. У селі дитина може натрапити на різні небезпеки, які можуть істотно зіпсувати її здоров'я. Про такі небезпеки розповідає алерголог-імунолог і дерматокосметолог, к.м.н. Микола Лапшин.


Як і відпочити добре, і не захворіти сильно?

— 4 липня 2012 —

Останнім часом кожний сезон відпусток вінчає сплеск серцево-судинних і онкологічних захворювань. Причому у зовсім не старих людей. Скажімо, сорокалітні почувають у собі силу і абсолютно не в курсі, що в цьому віці гормональна перебудова організму починається не тільки у жінок, але і у чоловіків. Організм стає вразливим для будь-якого незвичного впливу. Існує навіть таке явище, як стрес акліматизації. На новому місці інше все: і геомагнітний фон, і рівень сонячної радіації, і час - організм змушений змінювати свої біоритми. Але ніхто цього не враховує.


Перелік продуктів небезпечних для чоловіків

— 26 червня 2012 —

Очолили список продуктів, які експерти настійно рекомендують чоловікам виключити зі свого раціону харчування вироби з переробленого м'яса.


Набрякають ноги: що робити

— 26 червня 2012 —

Напружений будень і тісне взуття не найкращим чином позначаються на здоров'ї наших ніг. Частим супутником втоми є набряклість ніг. Для боротьби з таким неприємним симптомом промисловістю випускається велика кількість різних лікарських препаратів. Однак не завжди хочеться ковтати «хімію». У такому випадку можна скористатися народними порадами.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс