Здоров'я

Якщо дитина не хоче їсти

— 19 вересня 2012 —

Майже кожній хворобі передує зниження або втрата апетиту. Це може бути наслідком зниження кислотності шлункового соку, гострого гастриту, стенозу шлунка, інфекційних захворювань через інтоксикацію організму, а також пухлин.


Що робити, коли волосся кричить SOS?

— 12 вересня 2012 —

Природа мудра. Вона створила людину та наділила її якостями, не властивими більше ні одній істоті на землі. Більшість із нас навіть не здогадуються про унікальні приховані можливості свого організму.


Поліпшуємо стан при місячних

— 12 вересня 2012 —

Організм жінки щомісяця переживає серйозний гормональний дисбаланс. Він викликаний перепадами настрою, дратівливістю та фізично неприємними відчуттями. Ці страждання можна полегшити, не піддаючи себе значним перепадам у гормональному рівні.


Рибна дієта. Мінус 5 кг за 10 днів

— 12 вересня 2012 —

Ця нескладна дієта підходить для тих, хто мріє омолодити організм і стати трохи стрункішим. Усього за 10 днів рибної дієти можна скинути від трьох до п'яти кілограмів зайвої ваги. До того ж таке харчування допоможе захиститися від серйозних захворювань: атеросклерозу, депресії, від проблем із серцево-судинною системою.


5 найпоширеніших дитячих хвороб

— 12 вересня 2012 —

Для батьків немає нічого тривожнішого, ніж дитяча хвороба. Усілякі вакцини та ліки скоротили кількість дитячих хвороб і полегшили боротьбу з ними, однак фактор ризику залишається.


Дисбактеріоз - не хвороба, а супутній стан інших недуг

— 12 вересня 2012 —

Термін «дисбактеріоз» на сьогоднішній день є надзвичайно розповсюдженим як серед лікарів, так і серед пацієнтів. Приблизно 70% населення світу хворіють на дисбактеріоз.


Три помилки в їжі, які ведуть до ожиріння

— 5 вересня 2012 —

Хоча прийом їжі це важлива складова нашого життя, але не всі люди вміють правильно їсти. Про три найгрубіші помилки у прийомі їжі.


Ехінацея завжди на варті - зберігає здоров'я і красу

— 5 вересня 2012 —

Диво-рослина ехінацея пурпурна, що переважає за своїми цілющими властивостями легендарний женьшень - природний цілитель і страж вашого здоров'я. Можна без усякого перебільшення сказати, що ехінацея швидко і ефективно лікує величезну кількість хвороб без побічних дій, звикання та зниження ефективності препаратів, що отримуюють із неї.


П'ять ранніх ознак діабету

— 5 вересня 2012 —

Через те, що переддіабетичний стан розвивається поступово протягом багатьох років, він часто не має очевидних симптомів. Але можна помітити певні ознаки зростаючої резистентності до інсуліну і неможливості обробляти їжу належним чином - це ключові аспекти переддіабету. У цей період ще можна вжити певних заходів, щоб запобігти хворобі.


Як вберегтися під час «тихого полювання»?

— 5 вересня 2012 —

З приходом осені починається сезон активного збору грибів. Справжні «мисливці» за цими делікатесами не тільки знають, де і коли їх шукати, але і вміють заробляти на грибах досить великі гроші. Зате, для аматорів такі пошуки нерідко закінчуються лікарняним ліжком. Незабаром, з'являться і перші жертви грибного полювання. Як не потрапити в їхнє число? Із цим питанням ми звернулися до Лесі Володимирівни Згржебловської, доктора медичних наук, що працює на кафедрі анестезіології та інтенсивної терапії НМАПО імені П.Л.Шупика.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс