Здоров'я

Порочний зв'язок: пісок, камені, колька?

— 30 жовтня 2013 —

На жаль, не з чуток про ниркову кольку знає більше 75 відсотків людей, які страждають сечокам’яною хворобою. При цьому відомо, що у більшості випадків, повторні напади виникають уже через три роки! Як же запобігти розвитку цього небезпечного і хворобливого стану?


Вірус грипу розумніший за імунітет

— 30 жовтня 2013 —

Імунна система людини має здатність "запам`ятовувати" віруси, а потім зберігати цю інформацію у В-клітинах пам`яті, що знаходяться у легенях. Це потрібно для того, щоб запобігти імовірному зараженню іншими інфекціями.


Чому високий рівень холестерину небезпечний для здоров`я

— 30 жовтня 2013 —

Учені припускають, що високий рівень певного виду холестерину в крові навіть у людини з нормальною вагою - прямий шлях до інсульту та інфаркту, оскільки такий холестерин відкладається на стінках судин, що живлять різні органи. Останнім часом слово "холестерин" все частіше зустрічається в розмовах. Дуже модно стало стежити за своїм ліпідним профілем. І це правильно. Що ж таке холестерин і як часто необхідно перевіряти його рівень в крові?


Пийте молоко окремо від інших продуктів

— 30 жовтня 2013 —

«Пийте, діти, молоко й будете здорові!» Ця знаменита фраза з відомої дитячої пісеньки колись дійсно була дуже актуальною і правильною. Однак у наші дні, коли молоко, що представляє собою один з найбільш швидкопсувних продуктів, може зберігатися по кілька тижнів або навіть місяців, іноді можна і засумніватися з приводу його корисних якостей і свіжості.


5 правил осіннього догляду за шкірою

— 30 жовтня 2013 —

Восени шкіра має потребу в особливому догляді. Їй потрібно приділяти підвищену увагу. Давайте її побалуємо, щоб вона відмінно виглядала.


Ліки від Чиполліно

— 30 жовтня 2013 —

У головці ріпчастої цибулі містяться цукри (цукроза, мальтоза, фруктоза, поліцукрид інулін), вітаміни, білки, ферменти, сапоніни, флавоноїд кверцетин, фітонциди, мінеральні солі фосфору, заліза, калію та ін.


Повертаємо волоссю здоров'я та красу

— 23 жовтня 2013 —

Добре, коли волосся саме по собі гарне від природи. А якщо не дуже, якщо ще до того ж його стан погіршився від частих фарбувань, воно січеться і випадає...


4 причини зниженого гемоглобіну

— 23 жовтня 2013 —

Якщо у вашому аналізі показник гемоглобіну не потрапляє в припустимі межі, звичайно, потрібно звернути увагу на причини. А їх може бути кілька.


Апітерапія: які хвороби лікують бджолиною отрутою?

— 23 жовтня 2013 —

«Правильні» бджоли не тільки роблять смачний мед, але ще й виступають у якості лікарів. Багато хвороб з давніх часів лікували та лікують донині за допомогою апітерапії (від латинського слова apis, тобто «бджола»), до ведення якої за традицією відносять не тільки лікування продуктами бджільництва, але і бджіловжаленням.


Популярні в Україні ліки виявилися ветеринарними препаратами

— 23 жовтня 2013 —

Під виглядом сертифікованих ліків українцям продають ветеринарні препарати, а даних щодо клінічної ефективності ліків, що продаються в Україні, фактично немає.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс