Здоров'я

Літній цистит

— 18 липня 2012 —

Таке захворювання як гострий цистит може з'явитися не тільки в холодну пору року, але і влітку, зіпсувавши довгоочікувану відпустку.


Як вилікувати тріщини на п'ятах

— 18 липня 2012 —

Візьміть в рівних частинах бджолиний віск, гусячий жир і рослинне масло. Все разом прокип'ятіть 10 хвилин. Ноги на ніч розпарте. Помастіть маззю і зав'я-жіть. Зберігати мазь у темному місці.


Запалення трійчастого нерва

— 18 липня 2012 —

Дуже добре допомагає герань. 


Рецепти настоянок та відварів з лопуха

— 18 липня 2012 —

Для приготування настою з коріння реп'яха візьміть 1 ч. ложку подрібненої сировини будяків і залийте 0,5 л окропу. Нехай стоїть настій протягом доби. 


Хвороби очей

— 18 липня 2012 —

Частота хвороб очей зростає з кожним роком. При цьому першими симптомами проблем із зором можуть бути почервоніння і сльозотеча, запалення слизової оболонки ока, невелике зниження зору. Це симптоми, позбавлятися від яких слід негайно. Використовувати для їх усунення можна засоби народної медицини.


Не пийте солодкі напої!

— 18 липня 2012 —

Напої, що містять штучні підсолоджувачі, фруктозу, а також солодкі спиртні напої провокують зміни мікрофлори кишечника. В результаті порушується обмін речовин, відбувається збій в сигналізації про насичення і, як наслідок, людина набирає зайву вагу.


Якщо вас застала гроза поза домом

— 18 липня 2012 —

10 порад, які допоможуть вам пережити грозу, якщо вона застала вас поза домом.


Як підвищити гемоглобін

— 18 липня 2012 —

Бліда суха шкіра, загальна слабкість, часті головні болі і навіть непритомність ... Це все симптоми анемії. Що це за хвороба? По суті, низький рівень гемоглобіну крові. В результаті до всіх тканин і органів надходить недостатньо кисню. Як же подолати цю недугу?


Профілактика кліщового енцефаліту і хвороби Лайма

— 18 липня 2012 —

Енцефалітний кліщ - смертельно небезпечне комаха. Укус кліща енцефалітного може викликати такі захворювання, як кліщовий енцефаліт і хвороба Лайма. Що ж потрібно робити, щоб уникнути укусу енцефалітного кліща? Про це ми розпитали у кандидата медичних наук, лікаря-інфекціоніста вищої категорії Марти Богданівни Дашо.


Антицелюлітний масаж в домашніх умовах

— 11 липня 2012 —

Якщо в один чудовий ранок, підійшовши до дзеркала, ви побачили, що ваша шкіра, раніше схожа на персик, тепер нагадує апельсин, то потрібно терміново вживати заходів, це - целюліт!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс