Як вилікувати простатит у домашніх умовах

25 липня 2012

Існує така думка, що простатит лікувати потрібно, але вилікувати неможливо. Але можна спростувати цю теорію!

Існує метод, завдяки якому можна позбутися від недуги в домашніх умовах і вже через півроку можна забути про хворобу.

Оскільки одна із причин простатиту - інфекція, що потрапляє в залозу із сечівника, необхідно боротися саме з нею. Хімічні антибіотики потрібно замінити цибулею:

- по-перше, щовечора перед сном з'їдати невелику голівку свіжої ріпчастої цибулі;

- по-друге, використовувати дуже гарний і діючий рецепт: дрібно нарізати 100 г цибулі, залити 0,6 л білого сухого виноградного вина і настоювати в прохолодному темному місці 10 днів. Потім процідити та приймати по 2 ст. л. тричі на день перед їжею.

Почуття дискомфорту і біль добре знімають теплі ванночки з міцним відваром ромашки аптечної. Коли гострий період проходить, корисно приймати душ. Напір несильний, вода то прохолодна, то тепла (на область передміхурової залози).

І ще один важливий для будь-якого чоловіка момент: потрібний цинк! Цей мікроелемент запускає процес вироблення чоловічого статевого гормону тестостерону і підтримує його рівень. Буває, що простатит викликаний гормональними порушеннями, тому цинк необхідний. Його багато в гарбузі.

Можна зайнятися спортивною ходьбою. Суспільним транспортом намагатися не користуватися, а також займатися гімнастикою щоранку. Справа в тому, що малорухомий спосіб життя теж одна із причин простатиту. Кров погано циркулює в області малого таза, застоюється, що і приводить до запалення простати.

Також важливо стежити за травленням. Щоб не подразнювати передміхурову залозу тиском на неї, необхідно уникати запорів. У крайньому випадку пити проносне. Але найкраща профілактика запорів: збалансоване харчування і багато рідини.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 14990 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Народна медицина»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс