Здоров'я

Перехід на знежирені продукти небезпечний для серцево-судинної системи

— 6 листопада 2013 —

Такої думки дотримуються британські кардіологи з Лондонського університету Кройдон. Дослідники пояснили, що необхідно відрізняти транс-жири, що містяться у фастфуді, багатьох хлібобулочних і кондитерських виробах, від насичених жирів, які містяться в молоці, сирі та м'ясі.


Профілактика шийного остеохондрозу

— 6 листопада 2013 —

Шийний остеохондроз - це як масовка на зйомках серіалу, у яку запрошені всі після сорока. Тільки брати участь у ній - приємного мало. Як навчитися «тримати оборону» проти хвороби? Поради експерта - лікаря-невролога.


Наш «серцевий» друг - банан

— 6 листопада 2013 —

Ми вже давно не сприймаємо його як екзотичний фрукт, тому що сьогодні купити банан можна скрізь, а настільки високого звання він удостоївся за те, що є одним з кращих харчових джерел калію. 


Хто рано встає, тому бог дає

— 6 листопада 2013 —

Ґрунтуючись винятково на наукових фактах, британські дослідники повідомляють приємні новини для тих, хто любить вставати із сонцем. А ось тим, хто звик ніжитися в ліжку до обіду, або нещасним "опівнічникам", які вчаться або працюють по ночах, а вранці не можуть змусити себе встати з ліжка, навряд чи припадуть до душі результати експерименту, проведеного англійськими вченими з університету Рохамптон у столиці Великобританії.


Сумовита пора! Як не потонути в калюжі осінньої депресії

— 6 листопада 2013 —

Недавно британські вчені опублікували свою чергову сенсацію: вони відкрили досить небезпечне захворювання, котре назвали «усміхнена депресія». 


Хвороби, які прокидаються разом з нами

— 30 жовтня 2013 —

Ранок добрим не буває, - зазвичай так жартують серед тижня ті громадяни, які працюють з самого рання. Але є категорія людей, для яких ця фраза не просто жарт, а серйозне захворювання. Що робити, якщо зранку ми прокидаємося з болем?


Як правильно харчуватися жінці після 30-ти

— 30 жовтня 2013 —

Переступивши 30-літній рубіж, жінки помічають нові свідчення віку: погіршення самопочуття, апатія, зайва вага. Вікові зміни шкіри та фігури пояснюються порушенням вироблення гормонів, тому після 30-ти років жінки повинні обов'язково переглянути свій раціон і режим харчування, зменшуючи кількість споживаних за день калорій.


Фейхоа - для щитовидки. Корисні рецепти

— 30 жовтня 2013 —

Фейхоа - рослина, котру за вмістом йоду можна порівняти з морепродуктами. Особливість цієї рослини така, що вона здатна накопичувати водорозчинні сполуки йоду, які легко засвоюються організмом людини. Але вміст цього елемента залежить від місця, де виросла рослина, і не всі плоди містять досить велику його кількість.


Продукти для здоров'я серця

— 30 жовтня 2013 —

Асим Малхотра, кардіолог госпіталю при університеті Кройдон, Лондон, вважає, що сир, масло і червоне м'ясо не мають негативного впливу на здоров'я серця.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс