Здоров'я

Мускатний горіх

— 2 січня 2013 —

Мускатний горіх - це сухі плоди вічнозеленого мускатного дерева. У нього сильний аромат і злегка гіркуватий смак. Мускатний горіх широко використовується як інгредієнт рослинних лікарських препаратів. Так якими ж лікувальними властивостями володіє мускатний горіх? 


Як уникнути обморожень? Поради лікаря

— 2 січня 2013 —

Пройшли снігопади по всій Україні, але зима подарувала нам ще й морози, які вже наробили багато лиха у Європі. Згадаємо хоча б десятки замерзлих на смерть. Так що Богу молися, а сам стережися. Як підготуватися до холодів? Чи допомагає алкоголь зігрітися? Чому замерзлу людину не можна розтирати снігом? Як попередити обмороження? На всі ці питання ми попросили відповісти невропатолога вищої категорії, кандидата медичних наук Тетяну Іванівну Насонову.


Капустяна дієта гарна для профілактики раку крові

— 26 грудня 2012 —

Наукове дослідження, проведене американськими вченими, підтвердило правоту багатьох поколінь мам і бабусь, що настійно пригощають малят звичайною капустою, кольоровою і брокколі. Сульфорафан, яким багаті ці овочі, виявився цілющою речовиною.


Світ мій, дзеркальце, скажи...

— 26 грудня 2012 —

Кілька нескладних процедур - і у святковий вечір ви будете й виглядати,  і почувати себе пречудово, - упевнений косметолог Алла Дробишева. Сподіваємося, її нехитрі поради, як підготуватися до вечора, щоб він не зіпсував настрій, не будуть для вас зайвими.


Хворе горло: гріти чи охолоджувати?

— 26 грудня 2012 —

Ми з дитинства знаємо: якщо болить горло, потрібний шарф і тепле молоко. Американці, навпаки, звикли лікувати горло холодом. Хто правий?


Які супи рятують від похмілля

— 26 грудня 2012 —

Затяжні свята нерідко супроводжуються вкрай неприємним і небезпечним для здоров'я похмільним синдромом. Якщо потрібно врятуватися від похмілля кулінарними методами, найкраще вдаватися до допомоги так званого похмільного супу.


Новий рік: вилікуй себе від похмілля

— 26 грудня 2012 —

Пити або не пити у свято, для більшості - питання риторичне: звичайно, пити! Але, головне, - у розпал застілля не звалитися обличчям в олів'є, а для цього необхідно правильно випивати та правильно закушувати.


Головний біль терпіти не можна!

— 19 грудня 2012 —

Більше 60% людей періодично зіштовхуються з симптомами порушення мозкового кровообігу, серед яких - і головний біль. До чого може привести не лікування причин головного болю?


Еліксир здоров'я

— 19 грудня 2012 —

Шведська гіркота - це збір 22-х шведських трав, що виліковують різні хвороби. Однієї упаковки збору вистачає на 3-4 місяці на одну людину (залежно від раціону). Рекомендується застосовувати настоянку при болючих відчуттях в області шлунка, для нормалізації функцій ШКТ, для очищення крові та печінки.


Продукти, які не варто вживати перед сном

— 19 грудня 2012 —

Незалежно від того, зосереджені ви на максимальній втраті жиру або наборі м'язової маси, певні продукти завжди повинні бути виключені з раціону перед сном, якщо звісно ви не хочете трохи потовстішати.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс