Здоров'я

Як не підхопити застуду

— 19 грудня 2012 —

За статистикою, застуду викликають більше 200 різних вірусів, які готові напасти на людину у будь-яку хвилину. І, на жаль, імовірність їхньої успішної атаки досягає 50 відсотків. Чому ж ми так легко підхоплюємо застуду і грип?


Фрукти, які зберігають лікувальну силу взимку

— 12 грудня 2012 —

Зима - це час, коли ми почуваємо себе найменш захищеними. Короткий світловий день, морози та вогкий вітер, атаки вірусних інфекцій змушують організм працювати у підвищеному режимі. Та й літній запас вітамінів уже зменшився, тому нам складніше протистояти холодам, застудам і стресам.


Гарбузова дієта: схудни за вихідні

— 12 грудня 2012 —

От осінь і здала свої позиції, настала зима. Зовсім небагато часу залишилося до всіма улюбленого свята - Нового року. Ще тиждень - і святкова суєта захлисне всю країну, почнуться невгамовні перегони за подарунками і, звичайно ж, корпоративи. Як же хочеться на таких вечірках виглядати трохи краще, ніж ти виглядаєш на роботі! І яка ж жінка не мріє скинути перед урочистою подією пару-трійку кілограмів?


Яка крупа найкорисніша

— 12 грудня 2012 —

Зупинившись перед полицею з крупами в магазині, багато хто мимоволі замислюється: а яку крупу купити? Яка найбільш корисна? А чи потрібно взагалі їсти крупи? 


Найнадійніші способи упорядкувати тиск

— 12 грудня 2012 —

Народних порад з приводу того, як привести у норму тиск, ледве не більше, ніж способів угамувати нежить - від часнику до сечі мексиканського тушкана. Воно і зрозуміло - у нашій країні кожний третій або гіпертонік, або гіпотонік. Якщо людина говорить, що у неї тиск відмінний, на неї навіть якось косо дивляться. Загалом, зіткнутися з проблемою гіпертонічного кризу ризикує кожний з нас.


Довірте простатит фахівцям!

— 12 грудня 2012 —

Саме з цього звертання до всіх чоловіків почав нашу бесіду Юрій Ігорович ЗАСЕДА, кандидат медичних наук, відомий фахівець в області урології та андрології, головний лікар клініки «Чоловіче здоров'я».


Пієлонефрит: як не запустити та чим лікувати

— 5 грудня 2012 —

Зазвичай всі хронічні захворювання загострюються у міжсезоння: навесні та восени. Як і чим з ними впоратися?


Лляна олія - засіб від ожиріння?

— 5 грудня 2012 —

Начебто прописна істина: щоб схуднути, потрібно скоротити споживання жирів. Але є деякі жири, які, з точністю до навпаки, навіть необхідно включити у свій раціон для успішного зниження ваги. Один з таких засобів - лляна олія. Ним користувалися наші предки, коли ще не знали про існування соняшника.


Нариви: лікування вдома

— 5 грудня 2012 —

Нарив виникає, коли бактерії (найчастіше, це золотавий стафілокок), потрапляють у волосяний фолікул, потім проникають до його основи і починають там розмножуватися. У результаті на поверхні шкіри утворюється червона шишка. Зазвичай відбувається природне розкриття нариву, і тоді його вміст виходить на поверхню шкіри. 


Вакцинація від грипу: кому, коли, для чого

— 5 грудня 2012 —

Сьогодні ми поговоримо про вакцинацію як таку, і чому варто поставитися до щеплень проти грипу досить відповідально та виважено. Отже, поради дає кандидат медичних наук, лікар-вірусолог Оксана Володимирівна Обертинська.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс