Здоров'я

Зарядка для гіпотоників

— 14 листопада 2012 —

Люди, що страждають від зниженого тиску, скаржаться на нестачу сил для виконання фізичних вправ. Тому особливу увагу вони повинні приділяти вправам, спрямованим на нормалізацію тиску. А також намагатися уникати виконання вправ, що ведуть до його зниження.


Цукровий діабет 2 типу: що, де, коли і як треба робити

— 14 листопада 2012 —

На відміну від людей з цукровим діабетом 1 типу, у людей з цукровим діабетом 2 типу інсулін продовжує вироблятися, однак, його недостатньо або організм не здатний його розпізнати і належним чином використати. 


Три звички, від яких болить голова

— 7 листопада 2012 —

Головний біль не приходить без причини. Часто ми списуємо його появу на погані погодні умови, недосипання, тиск, але насправді іноді хвороби тут ні причому. Часом ми самі провокуємо розвиток мігрені своїми діями. Існують три погані звички, які на перший погляд є нешкідливими, але насправді провокують головний біль.


Для чого потрібний масаж вух

— 7 листопада 2012 —

Вушна раковина - це індикатор здоров'я. На ній знаходиться близько 170 біологічно активних крапок, через які вухо пов'язане з органами та частинами тіла. Досвідчений фахівець за вушними раковинами легко може визначити, який орган у вас болить, і навіть впливати на них за допомогою масажу. Такий масаж можна робити і самостійно, він розслаблює, приводить до поліпшення емоційного та фізичного стану.


Дієта при хворому горлі

— 7 листопада 2012 —

Якщо ви застудилися і у вас болить горло, починати лікування необхідно з дієти.


Напій для імунітету

— 7 листопада 2012 —

Для зміцнення імунної системи рекомендується наступний рецепт: 


Пришестя аденоїдів. Якщо дитина дихає ротом

— 7 листопада 2012 —

Аденоїди - це запалення та збільшення у розмірах носоглоткової мигдалини, що приводить до ускладнення носового дихання, слизово-гнійним виділенням з носа або по задній стінці глотки. Діти, що страждають аденоїдами, частіше хворіють на застудні захворювання, які завжди приводять до запалення і збільшення аденоїдної тканини.


Парентеральний гепатит: що далі?

— 7 листопада 2012 —

Про існування гепатиту С дізнався років «надцять» тому при майже романтичних обставинах, коли випадково зустрів у тролейбусі колишню колегу з колишньої роботи. А все навколо цвіло та зеленіло, був місяць травень, і серце радістю дзенькало... Однак як вирок пролунало: у мене гепатит С. Що ж це таке і звідки береться? Про це тоді й довідався з Інтернету: захворювання серйозне та вкрай важко лікується. А нещодавно у вітчизняній медицині у котрий раз почалися невизначені рухи зі створення окремої гепатологічної служби та проведення скринінгових обстежень наших співгромадянин з метою якнайшвидшого виявлення та лікування гепатиту С на державному, так сказати, рівні. Тому, варто детальніше розглянути ситуацію з гепатитом С в Україні. За допомогою ми і звернулися до Ольги Анатоліївни Голубовської, доктора медичних наук, професора та завідувачки кафедрою інфекційних хвороб Національного медичного університету імені А.А. Богомольця.


Як знизити цукор у крові

— 31 жовтня 2012 —

Якщо цукровим діабетом ви не страждаєте, рівень цукру в крові вас напевно не занадто турбує. Тому ви, імовірно, будете сильно здивовані, дізнавшись, що надмірне вживання солодкостей, здатне підвищити ризик появи серцево-судинних захворювань у всіх людей, навіть у цілком здорових.


Секрети жіночої краси

— 31 жовтня 2012 —

У вас сухе та неслухняне волосся? Як і багато жінок, ви, імовірно, використовуєте модні шампуні, і щодня сушите, випрямляєте або завиваєте волосся заради стилю. З часом цей ритуал виснажує живильні речовини, що містяться у вашому волоссі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс