Здоров'я

Як розпізнати цукровий діабет

— 3 квітня 2013 —

Цукровий діабет - захворювання дуже серйозне і при перших його ознаках необхідно терміново звернутися до лікаря і здати ряд аналізів, в першу чергу - кров на рівень цукру.


Загострення гастриту: що можна та не можна їсти навесні

— 3 квітня 2013 —

Загострення хронічного гастриту навесні - справа звичайна. Чи можна запобігти неприємностям і що робити, якщо вони вже наздогнали?


Сауна позбавить хронічної втоми

— 3 квітня 2013 —

Сауна – панацея від багатьох хвороб. Вона знімає хронічну втому, ліквідує застуду при перших її симптомах, нормалізує кров’яний тиск, знижує ризик захворіти діабетом, лікує від ревматизму, допомагає при хворобі нирок. Про чудодійні властивості сауни знали древні греки, римляни, єгиптяни.


Чому у міських жителів виникають проблеми зі сном

— 3 квітня 2013 —

Медики констатують: більша частина населення великих міст погано спить. Щоб підвищити якість сну, не можна користуватися перед відходом до сну мобільними телефонами та грати в електронні ігри прямо в ліжку. Також не варто лягати спати, намагаючись знайти рішення проблемам.


П'ять домашніх масок для рук

— 27 березня 2013 —

.


Сім правил для жінок, яким за тридцять

— 27 березня 2013 —

Коли вам за тридцять, можна сказати, що життя дивовижне та прекрасне. Власне таким воно і є. Тільки те, що ще вчора давалося вам у вигляді бонусу, сьогодні доводиться добувати важкою працею. Пройшли ті часи, коли очі горіли від надлишку молодості, а шкіра сама по собі світилася.


Гарбуз приховує в собі секретну зброю проти раку підшлункової залози

— 27 березня 2013 —

Університет Колорадо з'ясував, що сік гіркого гарбуза не дає раковим клітинам підшлункової залози перетворювати цукор. Це позбавляє ракові клітини енергетичного підживлення, у результаті вбиваючи їх.


Навесні для жінок корисний хміль

— 27 березня 2013 —

У період весняного гіповітамінозу на жінок сприятливо діють рослинні препарати та рослини з великим вмістом фітогормонів, зокрема здавна розповсюджений в Україні хміль.


Арахіс корисний для серця

— 27 березня 2013 —

Відомо, що вживання солоних і смажених продуктів завдає шкоди судинам. Однак і тут є виключення з правил. Одним з них виявився солоний арахіс - популярна закуска до пива.


Ожирінню сприяє не жир, а цукор

— 27 березня 2013 —

Фахівці зі здорового харчування стверджують, що саме цукор є головним винуватцем епідемії ожиріння, а не жир, як люди звикли думати.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс