Здоров'я

Лікувальні властивості меду

— 16 січня 2013 —

За рекомендаціями ВООЗ і вітчизняними нормами фізіологічних потреб населення в основних харчових речовинах та енергії, цукор повинен становити не більше 10% добової калорійності.


Хворий грипом заразний лише 4 дні!

— 16 січня 2013 —

У період епідемії грипу треба думати не тільки про те, як уникнути зараження вірусом, але і як не інфікувати інших людей, якщо хвороба все-таки почалася. Учені з Франції рекомендують у цьому випадку залишатися вдома протягом не менше 4-х днів.


Метеозалежність: вигадки людей або реальність?

— 16 січня 2013 —

Важко знайти людину, що хоч раз у житті не скаржилася б на погоду. Справа в тому, що слабість і нездужання - постійні супутники людей - прийнято списувати саме на «каверзи» погоди.


Як підвищити імунітет

— 9 січня 2013 —

Надворі сезон застудних захворювань і грипу. Лікар терапевт Яромир Подільський розповідає, як правильно підняти свій імунітет і вберегтися від застуди.


Мандарини від зимової застуди

— 9 січня 2013 —

Імунітет людини взимку значно погіршується. А так хочеться бути здоровими та бадьорими, так? Хочете бути щасливими і здоровими? Немає нічого простішого. Ви можете використовувати листя і шкірку цитрусових фруктів у лікувальних цілях. Запам'ятайте кілька простих рецептів, які допоможуть вам зберегти здоров'я. 


Віник - головний лікар у лазні

— 9 січня 2013 —

Віник є своєрідним видом масажу, що посилює кровообіг різних м'язів і шкіри людського організму. Він містить різні ефірні олії, які потрапивши в наш організм, сприяють поліпшенню обміну речовин, попереджають передчасний процес старіння. 


Захисти щитовидку

— 9 січня 2013 —

Статистика невтішна: жінки в 10-17 разів частіше страждають захворюваннями щитовидної залози, чим чоловіки. З чим це пов'язано і як перебороти хворобу, розповідають лікарі-ендокринологи.


Щоденник біоритмів, або як обчислити несприятливі дні

— 9 січня 2013 —

Всі ми, навіть самі того не усвідомлюючи, живемо, підкорюючись різним біологічним ритмам як загальним для всіх людей, так і тільки нашим власним.


Коньяк від тиску та шампанське... від застуди

— 2 січня 2013 —

Як стверджують лікарі-гастроентерологи, спиртне, випите в межах норми, розпадається ще в шлунку, «не доходячи» до печінки, мозку та серця. Отож, безпечною дозою можна вважати (на вибір): 60 грамів міцних напоїв (горілки, віски, коньяку), 180-200 мл вина або шампанського, 0,5 літри світлого пива. Проте спиртний напій - це не тільки спирт, але й ферменти, і пектини, і вуглеводи. Так кому що пити, щоб собі не нашкодити?


Як повернутися до життя після свят

— 2 січня 2013 —

Підходить до фіналу новорічний бум. Настав час повертатися в жорстоку реальність. І тішити себе думкою, що до виходу на своє робоче місце, «до верстата», залишилося ще кілька днів. Дід Мороз повернувся на Північний полюс, новорічна ялинка обсипається, а холодильник порожній. Все це говорить про те, що настав час зав'язувати з бурхливими вихідними. І готовити себе до повернення свого організму, що потовстішав і утомився, до звичайного режиму дня!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс