Здоров'я

Лікувальні властивості харчової соди

— 27 квітня 2012 —

Раніше натрію гідрокарбонат (харчова сода) застосовувався дуже широко в якості антацидного засобу при підвищеній кислотності шлункового соку, виразковій хворобі шлунка та 12-типалої кишки. При прийомі всередину харчова сода швидко нейтралізує соляну кислоту шлункового соку і має виражений антацидний ефект.


Продукти, які провокують апетит

— 27 квітня 2012 —

Невтримна радість, веселощі, любов, дієта, не виходить схуднути - ось такими словами та фразами кожна з нас зустрічає весну. Єдине, що затьмарює цю чудову пору року - надлишкова вага і нездатність скинути зайві кілограми за кілька днів. Однак необхідно точно знати, від яких саме страв потрібно відмовитися, щоб гарантовано досягти ефективного результату.


Геронтолог: cтарість можна відстрочити і без еліксиру молодості

— 27 квітня 2012 —

Довгі роки життя та міцне здоров'я в старості людині можуть забезпечити батьки ще до того, як вона з'явиться на світ. Про те, як довше залишатися молодим, скільки хвороб люди накопичують до моменту виходу на пенсію розповів в інтерв'ю кореспондентові РІА директор філії Російського національного дослідницького медичного університету Мінздравсоцрозвитку РФ "НКЦ Геронтології", академік РАМН Володимир Шабалін.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс