Здоров'я

Народні засоби лікування нежитю

— 20 листопада 2013 —

Зв'язок слизової носоглотки та стіп відомий давно. Коли ноги замерзають, відбувається ослаблення захисту носа.


Почніть ранок правильно: 0 калорій і 100% користі

— 20 листопада 2013 —

Вживання чистої води корисне для нашого організму.  Лікарі заявляють, що варто прийняти одну корисну ранкову звичку - відразу після пробудження випивати склянку чистої питної води. Цим ми змінимо наше самопочуття і якість життя до кращого.


Немає ніяких передумов для тверджень про шкоду ГМО для людського організму

— 20 листопада 2013 —

Вирощування трансгенів є менш шкідливим для навколишнього середовища, чим продукція, яку виробляють за високоінтенсивними технологіями. Тому немає ніяких передумов для того, щоб говорити про шкоду для здоров'я людини генетично модифікованих організмів.


Дитячі інфекції: головне - правильно поставити діагноз

— 20 листопада 2013 —

Інфекційні недуги як і раніше не поступаються провідними позиціями серед показників дитячої захворюваності в Україні. Які ж основні проблеми дитячій «інфекціонки» сьогодні? Про це ми попросили розповісти доктора медичних наук, професора Сергія Олександровича Крамарева.


Три болі, які не можна ігнорувати

— 20 листопада 2013 —

Людина так улаштована, що іноді її терпінню можна тільки позаздрити, хоча в деяких випадках це просто протипоказано та загрожує не тільки здоров'ю, але часом і життю. Які конкретно це випадки, зараз і розглянемо, коли покладатися на те, що якось воно буде, нерозумно та безглуздо. Отже, з чим потрібно негайно бігти до лікаря.


Харчуємося за аюрведою

— 20 листопада 2013 —

Що таке аюрведа? Це давньоіндійська методика, яка дозволяє досягти максимального оздоровлення душі й тіла. З санскриту «аюрведа» перекладається як «наука життя». Цікаво, що аюрведу визнала Всесвітня організація охорони здоров'я як найефективнішу систему альтернативної медицини.


Як неправильно лікувати застуду

— 20 листопада 2013 —

З вуст у вуста люди передають секрети народних способів лікування застуди, упевнені, що це єдино вірний порятунок від напасті. Деякі й зовсім придумують свої рецепти. У підсумку половина людей не тільки не лікується, але ще і шкодить своєму здоров'ю.


«Зупинимо цукрову загрозу разом!» 14 листопада - Всесвітній день боротьби з діабетом

— 13 листопада 2013 —

За даними ВООЗ, цукровий діабет збільшує смертність у 2-3 рази і скорочує тривалість життя. Актуальність проблеми обумовлена масштабами поширення цукрового діабету. На сьогоднішній день в усьому світі зареєстровано більше 200 мільйонів випадків цього захворювання, втім, реальна кількість хворих приблизно вдвічі більше. При цьому захворюваність щорічно зростає у всіх країнах на 5-7 відсотків. Отже, цукровий діабет здобуває характер неінфекційної епідемії.


Кілька причин полюбити хурму

— 13 листопада 2013 —

З приходом пізньої осені на прилавках ринків і супермаркетів з'являються яскраво-жовтогарячі плоди заморської хурми. У перекладі з перської хурма означає фінік, а з латині - «їжа богів». 


Корисні властивості гарбуза

— 13 листопада 2013 —

Стан багатьох пацієнтів можна полегшити за допомогою звичайного гарбуза. Загальний набір корисних живильних речовин визначає корисні властивості гарбуза і дозволяє застосовувати цей продукт при найрізноманітніших хворобах.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс