Здоров'я

Чорний чай врятує від інсульту

— 13 березня 2013 —

Сфокусувавши свою увагу на складі чорного чаю, що у Великобританії вважається найбільш популярним, фахівці вивчили, який вплив він може здійснювати на утворення тромбів. 


П'ять речей, які вбивають нашу пам'ять

— 13 березня 2013 —

Пам'ять - це чудо людської біології, суть людського життя, але, проте, процес настільки складний, що дотепер повністю не зрозумілий і не вивчений. 


Психосоматика: у чому суть проблеми?

— 13 березня 2013 —

Хто не знає виразу «всі хвороби від нервів»? Вплив психоневрологічних навантажень на організм людини як провокуючий фактор розвитку соматичних, тобто тілесних нездужань ніколи не викликав сумнівів у лікарів. Втім, головними причинами всіх захворювань медична наука протягом століть вважала або хвороботворні мікроорганізми, або негативний вплив зовнішнього навколишнього середовища - механічні ушкодження, голодування, виснажливі умови роботи і т.п. Однак у середині минулого століття в медичних колах сформувалася думка, що існує вплив психологічних факторів на виникнення і перебіг соматичних захворювань. З'явився навіть термін - «психосоматичні захворювання».


Болить живіт? А де?

— 6 березня 2013 —

У кожного в житті хоч раз болів живіт. Іноді біль супроводжується й іншими симптомами, такими як нудота, блювота, діарея і т.п. Не завжди це привід для тривоги.


Лікування нежиті ефективними домашніми методами

— 6 березня 2013 —

Лікування нежиті за допомогою народних засобів дає прекрасні результати. Не пускайте хворобу на самоплив, інакше вона затягнеться надовго. 


Шість корисних напоїв

— 6 березня 2013 —

.


Маслинова олія допоможе зберегти здорові кістки

— 6 березня 2013 —

Раціон харчування з високим вмістом маслинової олії допоможе зберегти кісткову тканину здоровою, стверджують іспанські дослідники з госпіталю Труета в Жироні.


Незабаром весна. Рукавички ховаємо і показуємо ручки

— 6 березня 2013 —

Доглянуті руки, гарні нігті викликають замилування. Скільки ж протягом життя терпить шкіра рук: холод, спеку, побутову хімію, постійний контакт з хлорованою водою і багато чого іншого. Це ж відноситься і до нігтів, плюс лак, рідина для його зняття, не завжди правильний манікюр...


П'ять найбільш несподіваних факторів, що послабляють імунітет

— 6 березня 2013 —

Здавалося б, справи всі буденні, а захисній системі організму працювати заважають...


Основні причини болю в ногах

— 27 лютого 2013 —

Що робити, якщо високі підбори й танці на святкових вечірках викликають у вас стійкі асоціації з утомою та болем у ногах?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс