Здоров'я

Щорічно усе більше дітей втрачають здоров'я за комп'ютером

— 24 квітня 2013 —

Багатогодинне просиджування дітей за комп'ютером і занурення у віртуальний світ негативно впливають на фізичне та психічне здоров'я дітей.


Кожний третій українець нехтує допомогою психіатра

— 24 квітня 2013 —

За переконанням лікарів, кожний третій українець протягом свого життя страждає тим або іншим чином психічними розладами, а отже, повинен звернутися за кваліфікованою допомогою фахівців. Однак насправді, як свідчить статистика лікарів, цього не відбувається.


Полінейропатія - поразка периферичних нервів

— 24 квітня 2013 —

Недавно в черзі до дільничного терапевта довелося почути фразу: полінейропатія стає звичним супутником нашого часу. Схотілося з'ясувати, що ж це за хворість така, а раптом вона стане й моїм супутником життя? Щоб одержати об'єктивну інформацію давайте звернемося за роз'ясненнями до фахівця - кандидата медичних наук, лікаря-невропатолога вищої категорії Лариси Анатоліївни ТЕРЕЩЕНКО.


Висівки для краси та здоров'я

— 17 квітня 2013 —

Висівки - побічний продукт розмелу зерна, притому не тільки пшениці, є ще житні, рисові, навіть мигдальні висівки. Але можна відзначити, що найбільше застосування, і як продукт, що використовується в сільському господарстві, і як харчова добавка на нашому столі, знайшли пшеничні висівки.


Корисні властивості броколі

— 17 квітня 2013 —

Якщо у людини цукровий діабет, вона знає, який непоправний збиток наносить її судинам і самому серцю це захворювання. Однак все-таки є спосіб повернути колишнє здоров'я. Для цього потрібно додати у свій раціон капусту броколі - так вирішили після численних проведених досліджень учені Великобританії.


Каланхое допоможе ниркам

— 17 квітня 2013 —

При гострому та хронічному пієлонефриті, циститі полегшити стан хворого можна рясним гарячим питвом лікарського чаю з м'яти, ромашки, малини і шавлії.


Низький тестостерон - високий ризик ревматоїдного артриту

— 17 квітня 2013 —

Шведські дослідники з клініки при університеті провінції Сконе в місті Мальме повідомляють, що ризик розвитку ревматоїдного артриту можна з досить високою точністю визначити за допомогою аналізу крові на рівень тестостерону.


Маргарин - не просто дешево, а смертельно дешево!

— 17 квітня 2013 —

Маргарин та інші подібні тверді жири, отримані за допомогою спеціальних технологій з рослинної олії, звуться транс-жирами або гідрогенізованими жирами.


Салатна дієта

— 17 квітня 2013 —

Ось уже пригріває сонечко, зовсім незабаром на прилавках магазинів і на ринках з'являться свіжі овочі. Самий час ознайомитися з салатною дієтою. 


Чи всім поститися на користь?

— 17 квітня 2013 —

Харчування під час посту - предмет обговорень не тільки серед віруючих і парафіян, одним словом, у релігійних колах. Дуже багато хто з нас переходить на пісне харчування навесні, просто щоб привести фігуру в норму до літа, вважаючи, що піст прийшовся дуже до речі. Православна церква, звичайно, не схвалює подібних мотивів, але ж ми сьогодні поговоримо не про духовну, а про дієтичну сторону посту. Для цього ми звернулися за допомогою до лікаря-дієтолога вищої категорії Валентини Гордієнко.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс