Здоров'я

Що лікує зубчатка

— 17 жовтня 2012 —

Зубчатка - однолітня травичка з сімейства норичникових. З усіх видів, що зростають у нашій країні, найбільш лікувальний - пізній. Ця рослина має прямостояче стебло, знизу гіллясте, покрите густими, відхиленими вниз волосками. Листя подовжене, на верхівці загострене, по краю з неглибокими, ледве помітними тупими зубчиками.


Що робити при харчовому отруєнні

— 17 жовтня 2012 —

Харчове отруєння - недуга хоч і досить неприємна, але дуже розповсюджена. Щодня від неї страждає велика кількість людей, і причини - найрізноманітніші. Однак якщо вчасно не звернутися до лікаря і не провести відповідні маніпуляції для свого здоров'я, наслідки можуть бути найгіршими, аж до госпіталізації або навіть летального результату. Тому ми настійно рекомендуємо лікуватися відразу та лікуватися правильно.


Гіпертонікам відшкодують вартість ліків за рецептом а аптекам - за реєстром

— 17 жовтня 2012 —

Про це під час відеоконференції в Кабінеті Міністрів з питань реалізації пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на ліки для хворих гіпертонією проінформував директор департаменту економіки та ресурсного забезпечення Мінздраву України Володимир Дуда.


Три штами грипу атакують українців

— 17 жовтня 2012 —

В 2012 році українцям пророкують потрійну атаку вірусів грипу. Два з них є особливо небезпечними, оскільки для нас ще нові. Зазвичай лікарі радять робити щеплення вже у жовтні: особливо маленьким дітям і людям зі слабким імунітетом. Тому медики вже зараз напоготові, адже захворюваність дітей і дорослих виросла на 40 відсотків у порівнянні з початком осені. Поки це типове ГРВЗ і на сьогоднішній день грипу в Україні немає. Однак прогнозується швидке наближення відразу декількох вірусних фронтів.


Паління - шлях до безпам’ятства

— 10 жовтня 2012 —

Паління дотепер називають «шкідливою звичкою», а, тим часом, результати наукових досліджень останніх років свідчать про те, що нікотинова залежність є ще більш сильною, чим алкогольна і може бути прирівняна до такої важкої форми наркоманії як героїнова.


Що таке вісцеральний жир і в чому його небезпека

— 10 жовтня 2012 —

Жир - це запас енергії, що робить наш організм. Коли трапляються перебої з енергетичним підживленням у хід іде саме жир. Зовсім без жиру нікуди. Якщо його кількість відповідає энергии, що витрачається, то на зовнішньому вигляді це ніяк не відображається. Пара зайвих кілограмів, трохи висячі боки або невеликий животик, так само не проблема всесвітнього масштабу. Це привід замислитися. А за великим рахунком, тільки естетична сторона. Але, що ж тоді ожиріння, і який жир до нього приводить?


Видаляємо сірчані пробки

— 10 жовтня 2012 —

Сірчані пробки у вухах, чомусь прийнято вважати ознакою неохайності. Насправді ж це не зовсім так.


Запобігання та лікування розтягання гомілковостопу

— 10 жовтня 2012 —

Найпоширенішою травмою, що нерідко отримують любителі перегонів і шанувальники ігрових видів спорту, є розтягання зв'язок щиколотки. Причиною травми стає надмірне розтягання або навіть розрив зв'язок, які оточують гомілковостопний суглоб.


Можливі наслідки токсоплазмозу

— 10 жовтня 2012 —

За статистикою, з токсоплазмозом зіштовхується приблизно половина всіх дорослих, хоча більшість із нас про це навіть не здогадується. Але існує ситуація, коли інфекція може привести до ускладнень, а саме коли жінка очікує маля.


Як не набрати вагу після дієти

— 3 жовтня 2012 —

Можливо, ви ретельно працювали над своїм тілом все літо: багато бігали, плавали і навіть правильно їли, будучи у відпустці. Все це пройшло не даремно - ви змогли розстатися із зайвими кілограмами. Але з дієтами досить часто буває, як з казками: найбільш цікаве починається після слів «і жили вони довго та щасливо». Справа в тому, що скинувши вагу, жити довго і щасливо вдасться тільки з деякими застереженнями, адже дуже важко зберегти досягнутий результат і не зірватися, коли за вікном тужлива осінь і безумно хочеться залізти під ковдру і заснути до самої весни.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс