Здоров'я

Чому болять ноги

— 15 серпня 2012 —

Найчастіше ноги болять просто від втоми. Але іноді це сигнал про проблеми. Ось 9  найроз-повсюдженіших причин.


Лікування медом

— 15 серпня 2012 —

Сам по собі мед, а також прополіс, віск, маткове молочко і навіть бджолина отрута у наш час застосовуються не тільки народною медициною. Сучасна медична наука використовує лікування медом різних захворювань людського організму. Всі природні багатства, які дарують нам бджоли, можуть допомогти будь-якій людині зберегти своє здоров'я без застосування серйозних медичних препаратів.


Десять причин для холодного душу

— 15 серпня 2012 —

Коли ви останній раз стояли під струменями холодної води? Напевно, це був дощ, що невчасно почався, або вам відключили гарячу воду, і подітися вам було нікуди. Цивілізація подарувала нам комфорт, а з ним і безліч захворювань, які виникають внаслідок неправильного способу життя. Зокрема, наше тіло відучилося від холоду, і ми раз у раз прагнемо всіляко зігрітися. А даремно, адже холодна вода - це ключ до здоров'я та бадьорості, що до того ж і абсолютно безкоштовний.


Вживання алкоголю: міфи та реальність

— 8 серпня 2012 —

Реклама насаджує позитив щодо вживання спиртних напоїв і вкрай рідко говорить про зворотній бік цієї небезпечної „медалі". Тому важливо розвінчувати міфи - порочні уявлення про алкоголь і алкоголізм, які культивуються в суспільстві під впливом засобів масової інформації. Про найпоширеніші з них розповідає нарколог Микола Мироненко.


Огіркові маски і лосьони

— 8 серпня 2012 —

Купуючи косметику в магазинах, не забувайте про «домашню» косметику, що ніколи вас не підведе. Живильні маски, приготовлені у вигляді натурального соку або кашки, освіжають і очищують шкіру від забруднення. Такі вітамінізовані маски корисні всім.


Життя з діабетом

— 8 серпня 2012 —

Діабет у більшості випадків невиліковний. Але все-таки існує можливість підтримувати його на тому рівні, щоб можна було жити практично як всі здорові люди, необхідно буде лише обмежувати себе у харчуванні.


Микола Амосов: «Щоб бути здоровим - потрібно бути щасливим»

— 8 серпня 2012 —

Микола Амосов колись говорив: "Для того щоб бути здоровим, потрібно п'ять умов - дотримуватися дієти, робити зарядку, не пити, не курити... Але головне - потрібно бути щасливим. Тому що тільки щаслива людина захоче дотримуватися дієти, робити зарядку..."


Як вберегтися від стрибків тиску під час спеки

— 8 серпня 2012 —

В Україні найближчими тижнями утримається спека до +40°С. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора Українського гідрометеорологічного центру МНС Анатолій Прокопенко. «На сьогоднішній день утримується надзвичайно спекотлива погода, переважно без опадів. Температурний фон перевищує норму на 4-9°С. Протягом найближчих тижнів характер погоди не зміниться», - сказав синоптик.


Як прискорити обмін речовин

— 1 серпня 2012 —

Хто може задатися питанням про те, як прискорити обмін речовин? Швидше за все, люди, які хочуть позбутися від зайвих кілограмів. Дійсно, найчастіше проблема з вагою може бути обумовлена саме вповільненим метаболізмом. У цьому випадку сподіватися на суворі дієти не варто - вони можуть привести до того, що обмін речовин зовсім порушиться! Що може бути гірше: будь-який, навіть найбільш дієтичний продукт, відразу відкладається в жир! А от прискорення обміну речовин у будь-якому разі не зашкодить навіть струнким людям. Тим більше, що для того, щоб зробити це, не потрібно прикладати нелюдських зусиль! Доказом тому служить інформація, наведена нижче.


Комора вітамінів - буряк

— 1 серпня 2012 —

Коренеплоди буряка містять у собі безліч корисних речовин. Це і цукор, якого в плоді до 10%, білки, пектин, яблучна та лимонна кислота, різні вітаміни, мінеральні речовини у вигляді заліза, магнію, кальцію та калію, є в ньому і необхідний для людського організму йод.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс