Здоров'я

Лікування натуральними засобами: вагинальні мікози

— 11 грудня 2013 —

Термін «мікоз» поєднує всі грибкові захворювання, викликані дріжджоподібним грибом Candida albicans. Кандідози виникають внаслідок прийому антибіотиків, при порушеннях обміну речовин, наприклад при повноті або цукровому діабеті, у період вагітності та при важких загальних захворюваннях (наприклад, лейкемії) гриб Candida одержує гарні умови для розмноження. Особливо добре він почуває себе в теплому вологому середовищі, а також на внутрішніх слизових оболонках, які дають йому гарні умови для росту.


Полтавський бішофіт

— 4 грудня 2013 —

Двадцять років тому в надрах Полтавщини був відкритий бішофіт - природний мінерал, що включає хлоридно-магнієвонатрієвий комплекс, йод, бром, залізо та інші елементи.


Поради зі схуднення для ледачих

— 4 грудня 2013 —

Бажання схуднути - це не просто каприз, властивий жінкам. Це абсолютно вірне бажання та прагнення, як для жінок, так і для чоловіків, засноване навіть часто на інстинкті самозбереження. Адже надлишкова вага - це перший дзвіночок, що стан організму незадовільний, що щось у житті людини йде не так, як мало було бути. Зайва вага провокує появу маси інших дискомфортних проблем у тілі людини. Починає страждати серце, погіршується стан судин, одним словом, всі органи починають функціонувати не так, як повинні.


Як лікувати нежить у домашніх умовах?

— 4 грудня 2013 —

Найкращі способи лікування нежиті - це ще ті, які використовували наші бабусі. Відповідно до одного з рецептів народної медицини для лікування нежиті корисно прийняти гарячу ванну з ароматичною олією, наприклад, евкаліптовою. Спосіб насправді дуже ефективний.  


Як просто вилікувати застуду за 1 день?

— 4 грудня 2013 —

Як вилікувати застуду за 1 день - порадити досить складно. Трохи простіше підказати, як вилікувати застуду за 1 ніч. Оскільки сон грає вирішальне значення у видужанні. Особливо якщо перед тим, як лягти в постіль, ви виконали «повний пакет» протизастудних заходів. 


Брусниця

— 4 грудня 2013 —

Найчастіше в народній медицині ягоди брусниці приймають при діабеті та при лікуванні поносу. Сік ягоди та напої з неї використовують при гарячковому стані. Листя брусниці використовують у якості сечогінного при запаленнях нирок і сечового міхура.  


Харчовий раціон при артрозі з протизапальним ефектом

— 4 грудня 2013 —

Сьогодні одне з перших місць серед всіх захворювань опорно-рухового апарата займає первинний остеоартроз. 


Сім способів відновити працездатність після обіду

— 4 грудня 2013 —

Почуття сонливості, млявості, апатії та небажання працювати - знайомі кожному офісному працівнику пообідні симптоми. Причому ці напасті переслідують як працелюбів, так і людей, що не звикли перенапружуватися на робочому місці. Психологи з'ясували, що рівень енергії працівників після обіду прямо залежить від об'єму роботи.


Запобігаємо сезонному загостренню циститу

— 4 грудня 2013 —

Цистит, тобто запалення стінки сечового міхура, - досить часте захворювання. Цистит буває й у чоловіків, але представниці прекрасної половини людства страждають від цього захворювання частіше. Це пов'язано з особливостями жіночої анатомії (короткий і широкий сечівник, близькість природних шляхів інфекції), а також фізіології (зміни в організмі в період менопаузи).


Як підготувати дитину до сезону ГРВІ

— 4 грудня 2013 —

Чим і як лікувати дитину, яка хворіє? У цій статті приводяться поради досвідчених педіатрів, які допоможуть зберегти здоров'я вашому чаду в підступну пору застудних захворювань.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс