Здоров'я

Як легко вставати вранці взимку

— 30 січня 2013 —

Більшості людей узимку ранні пробудження даються з великою працею, перетворюючись тим самим на болісне випробування. Представницям жіновий статі далеко не завжди вдається насолодитися підйомом, дозволивши собі ще деякий час поніжитися в постілі. Це стосується не тільки будня, але найчастіше і вихідних днів. Недарма говориться: яким чином почнеш день - таким же і проведеш. Як же бути? Розглянемо деякі поради, які допоможуть починати новий день легко та бадьоро, у гарному настрої.


Компрес медяний

— 30 січня 2013 —

Мед має сильно виражену кровоспинну та дезінфікуючу дію, прискорює регенерацію травмованих клітин. Його застосовують у вигляді компресів для загоєння ран і лікування кашлю.


Цілюща настоянка з перегородок горіхів

— 30 січня 2013 —

Готування горіхової настоянки - тривалий процес, але результат того вартий!


Чому мерзнуть руки і ноги

— 30 січня 2013 —

Це досить поширене явище у наш час - крижані руки і ноги. Це свідчить про затримку циркуляції крові і підвищення в`язкості крові. З одного боку – це склероз судин, з іншого – захворювання нервової системи.


Що таке глікемічний індекс?

— 30 січня 2013 —

Важлива характеристика цукрів і крохмалів - глікемічний індекс, що говорить про те, наскільки швидко даний вуглевод засвоюється, потрапляє в кровоносну систему та підвищує рівень цукру в крові. Продукти харчування з низьким глікемічним індексом надходять у кров повільно і не вимагають швидкого виділення інсуліну, у результаті чого рівень цукру в крові залишається стабільним і допомагає людині бути в доброму настрої.


Проблеми після свят: гострий панкреатит

— 23 січня 2013 —

Закінчилися новорічні канікули, багаті застіллями та зайвими узливаннями. На комусь це майже ніяк не відбилося, хтось «трохи томився шлунком». А когось такі свята вдарили по найбільш ніжному органу травної системи - підшлунковій залозі.


Як швидко вилікувати отит

— 23 січня 2013 —

Відомо, що отит - запалення вуха. Виділяють зовнішній, середній і внутрішній отити. Основною причиною отиту є мікроорганізми (стафілококи, стрептококи, пневмококи), що проникли в порожнину середнього вуха (вона розташована за барабанною перетинкою). Дуже часто запальний процес у середнім вусі є ускладненням інфекційних захворювань (ГРВІ, грипу, скарлатини, дифтерії та ін.), а також запальних захворювань носа, ковтки (ангіна, тонзиліт, риніт, гайморит та ін.). 


Імунолог рекомендує: від грипу дітей захистить теплий одяг, жирна їжа та ароматерапія

— 23 січня 2013 —

Хвиля грипу, котру медики прогнозують у зв'язку з поверненням школярів після канікул, не торкнеться дітей, якщо в період холодів вони не будуть мерзнути, будуть вживати їжу з підвищеним вмістом жиру та дихати ефірними оліями.


Свинячий грип та інші...

— 23 січня 2013 —

У Сполучених Штатах Америки бушує страшний грип. Медики говорять, що такої кількості захворілих не було багато років. Агентство "Reuters" повідомляє, що з початку епідсезону в Бостоні зафіксоване десятикратне перевищення кількості захворілих у порівнянні з 2011-2012 роками.


Як доглядати за шкірою обличчя взимку?

— 16 січня 2013 —

Узимку на вулиці холодно, а в приміщеннях повітря занадто сухе. Крім того, різко знижується кількість вітамінів та інших корисних речовин, які ми отримуємо з їжею. Все це позначається на стані шкіри. Як правильно доглядати за шкірою обличчя в зимовий період, щоб захистити її від несприятливих умов? 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс