Здоров'я

Новорічний апгрейд: вісім секретів Снігурки

— 18 грудня 2013 —

Наприкінці року минаючого ми на всіх парах поспішаємо розібратися із завалами: закінчити робочі справи, улагодити проблеми на особистому фронті, купити подарунки, виконати генеральне прибирання... Додайте до повсякденної суєти холод, відсутність свіжого повітря, сонячного світла, не занадто рухливий спосіб життя - і ось вам очевидні, але не зовсім приємні результати. Пересушена бліда шкіра, мішки під очима та інші напасті. У наші плани це не входить безперечно: у новорічну ніч ми маємо виглядати на всі сто! Тому оголошуємо операцію з перетворення у Снігурку із цього моменту.


Найкорисніші для очей продукти

— 18 грудня 2013 —

Однією з причин розвитку очних захворювань може стати неправильне харчування. Тим часом, існує цілий кошик продуктів, які «полюбляють» наші очі.


Чим корисний чай із кмину?

— 18 грудня 2013 —

У насінні цієї трав'янистої рослини міститься до 7% ефірної олії, яка утримує карвон, що використовується для додання своєрідного запаху горілкам і лікерам, а також лимонін, який застосовується у парфумерії. Крім того, плоди містять від 14 до 22% жирної олії. Цілим насіння широко використовується в хлібопеченні. Хліб із кмином полюбляє багато хто.


Зміна сезонів: як підготувати організм до холодів

— 11 грудня 2013 —

Різка зміна температур, яку нам доводиться переживати щозими, - завжди стрес для організму навіть для здорових людей. Але є група ризику, по якій перехід від теплої осені до морозної зими б'є особливо відчутно.


Приготуйте смачні та цілющі напої з дикої троянди

— 11 грудня 2013 —

Ви, звичайно ж, здогадалися, мова йтиме про шипшину. У сезон застуд, інфекцій і недоліку вітамінів кращого підживлення вам не знайти. Неодмінно скористайтеся унікальними властивостями цієї рослини. Одного тільки вітаміну С у плодах шипшини міститься у 50 разів більше, ніж у лимоні!


Цілющий чай від застуди

— 11 грудня 2013 —

Вже давно наступили холоди, а з ними - різні застудні захворювання. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати смачний, підбадьорливий і противірусний чай від застуди з лимоном, м'ятою, корицею та медом.


Склеротерапія замість скальпеля

— 11 грудня 2013 —

При варикозному розширенні вен нижніх кінцівок вузли, що утворилися на венах, є серйозним косметичним дефектом - настільки серйозним, що багато жінок, котрі страждають варикозом, змушені носити штани протягом багатьох років.


У Києві будуть лікувати псоріаз на новітніх розробках

— 11 грудня 2013 —

У Києві введуть новітню методику лікування псоріазу та інших хронічних дерматозів, в основі якої лежить розробка українських лікарів та інженерів - кабіна для вузькострічкової фототерапії.


Повноцінне життя після інсульту можливе

— 11 грудня 2013 —

На жаль, але від інсульту ніхто не застрахований. І справа тут, як говориться, не в тому, що це може трапиться з кожним, а в тому, що відбувається все зненацька. Адже ні для кого не секрет, що серцево-судинні захворювання знаходяться у трійці найбільш розповсюджених причин летальності, а інсульту серед цих причин приділяється майже перше місце.


Як зупинити головний біль перш, ніж він почнеться?

— 11 грудня 2013 —

8 порад про те, як без ліків перемогти мігрень і забути на цілий день про біль.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс