Здоров'я

Дев'ять правил використання трав у лікувальних цілях

— 19 червня 2013 —

Знаменитий швейцарсько-німецький алхімік Парацельс, що жив в XVI столітті, один раз вимовив: «Ліки від отрути відрізняє доза». Це ж можна сказати і про трави: незважаючи на їхню гадану нешкідливість, вживати їх необхідно вкрай обережно. Про які правила варто пам'ятати?


Чай з ромашки має антиканцерогенні властивості

— 19 червня 2013 —

Чай з ромашки можна використовувати як профілактичний засіб для запобігання ракових захворювань. Як повідомляє The Daily mail, до такого висновку прийшли вчені Національного університету Огайо.


Як боротися з набряками

— 19 червня 2013 —

"Набряк це медичний термін для позначення припухлості. Це, скажімо так, загальна відповідь організму на пошкодження або запалення, - коментує Андрій Золотухін, фізіотерапевт. - Набряк може бути ізольований в невеликій області або впливати на весь організм. Ліки, інфекції, вагітність, і багато медичних проблеми можуть викликати набряклість".


Як зберегти здоровим кишечник

— 19 червня 2013 —

Часто в результаті нездорового харчування, недотримання режиму й у силу ще багатьох причин виникають проблеми з кишечником. Що робити, щоб уникнути цих проблем, розповідає гастроентеролог-ендоскопіст.


Як приймати сонячні ванни з користю

— 19 червня 2013 —

«Сонце, повітря та вода - наші кращі друзі». Хто з нас з дитинства не пам'ятає цю народну мудрість? А хто не мріє довгими зимовими вечорами, щоб скоріше наступило літо? Хто не підганяє подумки час з однією тільки метою, щоб скоріше прийшло справжнє тепло з чудовими пляжами, роздоллям зелених лугів, співом птахів і, звичайно ж, ласкавим сонечком? Відповідь на ці питання відома. Але чи завжди багато сонця до добра, на здоров'я, на щастя?


Рисовий раціон для бажаючих схуднути

— 19 червня 2013 —

Нарешті наступив пляжний сезон! Хтось щасливий похизуватися у новому купальнику, а дехто переживає за набрані кілограми, і ніяк не може втиснутися в торішні літні вбрання. І цей дехто роздумує, на яку дієту найкраще сісти. Давайте розглянемо рисову. Тим більше, що у неї є кілька варіантів.


Не провокуйте ангіну...

— 19 червня 2013 —

Ось і наступило літо, і багато хто з нас розраховує як слід зміцнити свій імунітет. Але іноді трапляється і навпаки. Спека змушує ковтати холодну воду та влаштовувати протяги, забувши про елементарну обережність. Створюючи тимчасовий комфорт, ми розплачуємося за це ангіною.


Як захистити себе від інфекції?

— 12 червня 2013 —

Літній сезон тільки починається, а епідеміологи вже б'ють тривогу. Щорічно реєструються випадки захворювання холерою. 


Користь і стрункість від полуниці

— 12 червня 2013 —

Одна з найулюбленіших ароматних і смачних ягід - полуниця - знову відкрила свій сезон. На самому початку літа ми можемо насолоджуватися її смаком, радувати свій організм зсередини та зовні. З її допомогою навіть можна стати стрункішим. До речі, назва «полуниця» походить від латинського fragaria vesca, що означає «ароматний» або «запашний». І дійсно, як приємно вдихнути її аромат, ставлячи на стіл тарілку з цими червоними смачними ягодами!


Догляд за руками та нігтями після роботи в саду

— 12 червня 2013 —

Робота садівника не буває чистою. Як не намагайся цього уникнути, а руки забуднюються, дряпаються, іноді натираються, бруд в'їдається в шкіру і забивається під нігті... Як же доглядати за шкірою рук і нігтями перед  і після роботи?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс