Здоров'я

Лимон не їв, а в роті кисло. Про які хвороби можуть говорити несподівані присмаки

— 5 червня 2013 —

Неприємний присмак з ранку може говорити про те, що ви чимось зловжили з вечора, стверджують дієтологи. І мова не тільки про алкоголь. Неприємне «відлуння» залишають цибуля, часник, з'їдені ще вчора. Але якщо присмак не залишає вас протягом усього дня, його не «забивають» ні нова їжа, ні жувальна гумка, то замисліться. Неприємним присмаком про себе сигналізують деякі хвороби:


Невідкладна допомога при опіках

— 29 травня 2013 —

Весна й літо - пора, коли опіки трапляються особливо часто. Що ж робити, якщо ви обпеклися?


10 здорових порад, як пережити спеку

— 29 травня 2013 —

Хто найбільше страждає від підвищеної температури повітря і як з цим боротися, коментують фахівці.


Полуниця - ягода здоров'я

— 29 травня 2013 —

Літо - найбільш підходящий час для заповнення вітамінних запасів, які наш організм «розгубив» за довгу зиму. Одним із джерел корисних вітамінчиків є полуниця. І сьогодні ми поговоримо саме про неї.


Змушуєте доїдати до порожньої тарілки - отримаєте у дитини ожиріння!

— 29 травня 2013 —

Вимога батьків залишати тарілки порожніми може бути причиною набору зайвої ваги та навіть ожиріння, вважають американські дослідники з Університету Мінесоти в Мінеаполісі.  


Як я кинув курити. 31 травня - Всесвітній день без тютюну

— 29 травня 2013 —

Щорічно з ініціативи ВООЗ проводиться Всесвітній день без тютюну, мета якого - пропаганда здорового способу життя, відмова від паління та боротьба з транснаціональними сигаретними компаніями. 


Здорове харчування - фактор довголіття, що залежить тільки від нас. Поради дієтолога

— 29 травня 2013 —

Якщо ми хочемо зберегти здоров'я на довгі роки, нам варто більш уважно відноситися до продуктів, які ми споживаємо в їжу - серед них є дуже небезпечні для організму. Наприклад, трансжири. На жаль, ними деякі виробники харчових продуктів замінюють натуральні рослинні або тваринні жири з метою економії. Про це розповів президент Асоціації дієтологів України, головний дієтолог Мінздраву України Олег Швець.


Топ-7 літніх хвороб

— 22 травня 2013 —

Літо, спека... Коли термометри переходять позначку сорок градусів, дуже хочеться поїхати до водойми, щоб укритися від палючої спеки, угамувати спрагу холодними напоями, поїсти що-небудь легке, що не потрібно готувати. Це ми й робимо, навіть не думаючи про те, що це може привести до поганих наслідків. Зараз ви дізнаєтеся про сім хвороб, що найбільш часто зустрічаються, а також рекомендації щодо їхнього лікування та профілактики.


Як лікувати фурункул?

— 22 травня 2013 —

Сип на шкірі - найпоширеніше явище, що дуже часто не приймають всерйоз. Перше, що спадає на думку практично будь-кому: «Треба видавити!». У багатьох ця процедура ніяких наслідків не викличе. Будемо вважати, що це люди, яким повезло. Фурункули - ось що може ховатися під виглядом звичайних вугрів.


Ваше серце і лимон

— 22 травня 2013 —

Пропонуємо кілька корисних рецептів для серця і судин.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс