Здоров'я

Домашні засоби, схвалені медициною

— 26 червня 2012 —

Страждаючи від нежиті, розладу шлунка, алергійної реакції або сверблячки, не кваптеся бігти до лікаря. Не виключено, що засіб, котрий може вам допомогти, лежить у вас на поличці з продуктами або в холодильнику. 


Які ліки брати з собою у подорож?

— 26 червня 2012 —

Більшість із нас намагається під час відпочинку втекти подалі від загазованих вулиць, переповненого транспорту та міської метушні. Але відпускники іноді забувають про те, що вдалині від дому варто бути більш обережними, ніж у звичних умовах.


Про користь червоного вина

— 26 червня 2012 —

Тільки не подумайте, що це - заклик до пияцтва. Мова саме про одну склянку червоного вина, що є еліксиром здоров'я і вічної молодості, або майже вічної. Хтось, звичайно ж, може засумніватися в справедливості такого твердження. Але давайте звернемося за допомогою і порадою до фахівця і дізнаємося з перших, так сказати, вуст: - Чи корисно випивати келих червоного вина за вечерею? Що крім релаксації може подарувати червоне вино? Отже, розповідає лікар-дієтолог Інна Володимирівна КРАВЧУК.


Велика посуха: що краще пити у спеку

— 20 червня 2012 —

Якщо зазвичай організм людини випаровує 2-2,5 л вологи на добу, то у спекотну погоду та при неабияких фізичних навантаженнях «витік» доходить до 4 л. Багато це чи мало?


«Постріл» у спину

— 20 червня 2012 —

Дачні роботи в розпалі, і багато хто з нас всі вихідні гне спину на грядках. Один різкий рух, неспритний поворот або нахил - і спину простромлює нестерпний біль. «Простріл» - так у народі прозвали хворобу за назвою люмбаго.


Кишкова інфекція, харчове отруєння: що робити?

— 20 червня 2012 —

У наш організм регулярно потрапляють різні бактерії. Але більшість з них вчасно знищується. Спочатку бактерії потрапляють під бактерицидний вплив слини, потім - під агресивну атаку шлункового соку, а шкідники, що залишилися, вступають у битву з кишковими бактеріями. Але, на жаль, найнебезпечнішим кишковим інфекціям «море по коліно» і вони, досягаючи шлунково-кишкового тракту (ШКТ), починають активно розмножуватися і виробляти токсини, які отруюють організм.


Як відбілити личко?

— 13 червня 2012 —

Це питання виникає у нас після літніх днів, проведених під яскравим сонечком! Пропонуємо кілька нескладних рецептів і  «швидкої допомоги» для шкіри обличчя. Маски знижують пігментацію шкіри обличчя,  відбілюють шкіру та надають їй тонус і рівний колір.


Звідки береться лупа

— 13 червня 2012 —

Лупою страждає майже 20% населення землі. В основі проблеми - прискорене відновлення клітин шкіри голови і пов'язане із цим процесом відторгнення ороговілих клітин.


Не потій!

— 13 червня 2012 —

Як же неприємно, надягши нову ошатну блузочку, раптом помітити мокрі плями під пахвами. Отут і самооцінці кінець. Ці неохайні плями можуть зіпсувати і настрій, і перше враження. Як уникнути цих неприємностей?


Надлишок вітаміну D - загроза для життя

— 13 червня 2012 —

«Сонячний» вітамін D вкрай необхідний людському організму -  його нестача може викликати всілякі хворості. Однак все добре в міру. Нещодавно  вчені з Данії виявили, що надлишок цього вітаміну приводить до підвищення ризику смерті.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс