Здоров'я

Бажаєте, щоб ваші зуби були білими?

— 21 серпня 2013 —

Тоді постарайтеся, щоб у вашому раціоні харчування були яблука, цвітна капуста, селера та морква. Ці овочі й фрукти діють як абразивний скраб для зубів, являючись натуральною зубною щіткою. Також вони стимулюють виробництво слини, що запобігає утворенню нальоту на зубах. Взагалі, слина - це чудо-рідина організму. Соковиті овочі й фрукти стимулюють її виділення, і вона вимиває залишки таких продуктів, як кава, солодке газування та червоне вино, пояснюють експерти. 


Черствий хліб допоможе схуднути та вгамує голод

— 21 серпня 2013 —

Тим, хто хоче схуднути, варто їсти "сірий" хліб і жувати сухарі. 


Чим заморити черв'ячка на робочому місці

— 21 серпня 2013 —

Ми квапимося, і часу вистачає тільки на бізнес-ланч або «пюрешки» швидкого готування. Найчастіше трудовий народ перекушує фаст-фудом на фоні гіподинамії, що розвивається. Звідси й зайва вага, і підвищений цукор у крові, і швидка стомлюваність. Спробуємо з'ясувати, чим перекусити на роботі і при цьому не втратити працездатності.


Чебрець: корисні властивості

— 21 серпня 2013 —

Чебрець, або тим’ян, люблять не тільки квіткарі. Кулінари вважають його чудовою приправою до багатьох страв, а фармацевти - відмінними ліками від ряду недуг. А ще його люблять бджоли й парфумери.


Куди викидати таблетки

— 21 серпня 2013 —

Здавалося б, яка різниця, як викидати? Лікарі й екологи в один голос говорять - величезна! Наприклад, уявімо, що вам потрібно позбутися від декількох таблеток антибіотика, що залишилися від лікування бронхіту. Начебто малість. Але якщо скласти всі таблетки й ампули, які щодня летять у відра для сміття, неважко здогадатися, чому так швидко формується лікарська стійкість у бактерій.


Ревматоїдний артрит і остеопороз - небезпечний тандем

— 21 серпня 2013 —

Сьогодні в Україні, також як і в усьому світі, остеопороз стає одною з найбільш важливих проблем суспільного здоров'я, адже кожна третя жінка та кожний восьмий чоловік, починаючи з 50-літнього віку, страждають цим захворюванням. Соціальна небезпека остеопорозу обумовлена не тільки його значною поширеністю, але й тяжкими наслідками цієї підступної хвороби - переломами кісток.


Винотерапія. Наскільки це серйозно?

— 14 серпня 2013 —

Ніхто точно не знає, коли та де було вперше зроблене вино, але те, що цей шляхетний напій має історію, яка нараховує не одне тисячоліття, сумнівів не викликає. Чи стало наше життя веселішим з винаходом вина?


Райська насолода і ...«ліки»

— 14 серпня 2013 —

Ці, настільки звичні для нас фрукти - яблука, містять багато вітамінів, але головне їхнє багатство - антиоксиданти. Саме ці речовини захищають нас від хвороб серця та судин і від старіння взагалі. А за вмістом цих речовин яблука займають лідируючі позиції серед інших фруктів. І, що дуже важливо, на відміну від вітамінів антиоксиданти не руйнуються при зберіганні. 


Як лікувати шпори на п'ятах

— 14 серпня 2013 —

Як лікувати шпори на п'ятах, не витрачаючи величезні засоби на косметологів? Цілком ефективно можна провести дане лікування вдома. 


Соєві боби містять у собі унікальний засіб проти ВІЛ

— 14 серпня 2013 —

У соєвих бобах міститься сполука, що зупиняє процес зараження клітин тіла ВІЛ, повідомляє The Indian Express з посиланням на дослідників з Університету Джорджа Мейсона.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс