Здоров'я

Як пити спиртне, щоб не нашкодити здоров'ю

— 15 січня 2014 —

"Є такий анекдот: "Чим відрізняється начальник на корпоративі від алкоголіка? Перший думає: "Як би не випити?" А другий: "Де випити?" Але ввечері вони в однаковому стані", - говорить Анатолій Вершигора, головний лікар київської станції швидкої допомоги.


Cтенокардія. Як проявляється хвороба і що робити, якщо стався напад

— 15 січня 2014 —

Це захворювання, що проявляється характерними нападами болю за грудиною, котрі виникають при фізичних або психоемоційних навантаженнях у відповідь на підвищення потреби серцевого м'яза у живленні та кисні. 


Чим корисний для нашого здоров'я мороз

— 15 січня 2014 —

Синоптики обіцяють нам справжню зиму і багато хто з нас із жахом думає про майбутні холоди та морози, уявляючи собі нескінченні хвороби і скорочення прогулянок на свіжому повітрі до мінімуму. Однак знаходяться люди, які з оптимізмом чекають зимового морозця, довгих катань на лижах і ковзанах або просто прогулянок білосніжними вулицями. І останні праві, адже мороз дуже корисний для нашого здоров'я та краси. Важко повірити? Однак це так, і сьогодні ми розповімо про чудодійні властивості морозу.


Хрещенський екстрім. 10 антипорад моржам-новачкам

— 15 січня 2014 —

19 січня православні християни святкують Водохрещення. Рано вранці у цей день прийнято святити воду. Вважається, що на Водохрещення вона набуває цілющих властивостей і зберігає їх протягом року.


5 способів приспати нічний апетит

— 8 січня 2014 —

Узимку втома вечорами якась особлива. Її увесь час хочеться заїсти. Чи можна перемогти нічного ненажеру?


Лікуємо п'яткову шпору вдома

— 8 січня 2014 —

Тим, кого турбує такий «головний» біль, як п'яткова шпора, щоб зайвий раз не бігати до лікарів, радимо лікувати її в домашніх умовах, тим більше попереду - довгі зимові вечори...


Тополині бруньки показані при геморої

— 8 січня 2014 —

Геморой - така хвороба: як її не лікуй, вона час від часу знову нагадає про себе. Трохи переохолодився або, навпаки, зігрівся гарячливим - зранку усе тобі пригадається. Знаючи цю властивість геморою - повертатися у найбільш невідповідний момент, я завжди напоготові тримаю пару-трійку народних рецептів. Одним і, на мій погляд, найефективнішим, хочу поділитися з читачами.


Чоловіки! Не дорікайте жінок у ліні!

— 8 січня 2014 —

Учені попереджають, якщо жінка вранці любить поспати подовше, це не значить, що вона ледарка. Чоловіки, роздратовані звичкою коханої довго ніжитися в постілі, мають знати - це особливість фізіології жіночого мозку.


Збережіть свої зуби - їжте менше цукру!

— 8 січня 2014 —

Учені приготували не занадто солодку новину для ласунок. Вони радять удвічі зменшити споживання цукру. Норма, що рекомендується, складає менше семи чайних ложок на день. Але зате дотримання цього правила допоможе людині зберегти свої зуби цілими протягом усього життя, уникнувши проблем з карієсом. 


Харчування - основа здорового способу життя

— 8 січня 2014 —

Кардинальна зміна раціону харчування, наприклад, перехід з вегетаріанства на м’ясоїдення, приводить до істотних змін флори кишечнику буквально за першу добу. А бактерії в кишечнику, як відомо, відіграють важливу роль у процесі травлення, роботі імунної системи і, можливо, впливають на вагу людини. Таким є переконання дослідників з Університету Д’юка в США.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс