Краса та здоров'я

Винотерапія. Наскільки це серйозно?

— 14 серпня 2013 —

Ніхто точно не знає, коли та де було вперше зроблене вино, але те, що цей шляхетний напій має історію, яка нараховує не одне тисячоліття, сумнівів не викликає. Чи стало наше життя веселішим з винаходом вина?


Догляд за шкірою обличчя

— 14 серпня 2013 —

Кожна жінка хоче, щоб її шкіра була гладкою і пружною. Як поліпшити стан шкіри? Значно поліпшити її стан допоможе 
комплексний підхід.


Чайні пакетики несуть із собою небезпеку отруєння фтором

— 7 серпня 2013 —

Дешевий чай у пакетиках підвищує рівень фтористих сполук в організмі людини до небезпечних показників. Це загрожує ушкодженням зубів і кісток, відзначає The Daily Mail. Співробітники Університету Дербі, які оцінювали чай, наполягають: виробники повинні вказувати на упаковці з пакетиками вміст фтору. 


Подразнення шкіри після епіляції - що робити?

— 7 серпня 2013 —

Подразнення шкіри після епіляції - проблема повсюдна, адже епіляція є досить травматичною, але правильний догляд за шкірою дозволить зняти подразнення буквально за лічені дні.


Як не нажити проблем зі здоров'ям на сидячій роботі

— 7 серпня 2013 —

Бухгалтери, менеджери і програмісти - люди, які змушені як мінімум 8 годин сидіти в одній і тій же позі за комп'ютером. Через це з часом (буквально за рік-два) у них може розвинутися маса «професійних» захворювань.


«Грибний» сезон, або що таке грибок на ногах

— 31 липня 2013 —

Мікоз стопи - це найпоширеніше захворювання ніг. Відповідно до статистики, близько 20% людей страждають цим захворюванням. Саме влітку починається «грибний» сезон, тому що грибок любить тепле й вологе середовище. У зв'язку з цим не зайвим буде нагадати нашим читачам про основні фактори ризику грибкового захворювання ніг.


Не обгоряйте на сонці - швидко зостаритеся!

— 31 липня 2013 —

Незважаючи на застереження лікарів, міські пляжі заповнені відпочиваючими. Чим нам загрожує палюче сонце?


Як вберегти дітей від теплових ударів?

— 25 липня 2013 —

Лікарі швидкої медичної допомоги констатують, що у зв'язку зі спекою в Україні почастішали випадки сонячних і теплових ударів серед населення. 


Як зробити п’яточки шовковистими

— 25 липня 2013 —

Знову літо! Але це не тільки сонце, море та літні сукні. Це також пересушені п'яти, що розтріскуються. Але зробити шкіру ваших ніг ніжною не так вже і складно!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс