Краса та здоров'я

Як зробити продукти кориснішими

— 13 жовтня 2017 —

Ці продукти ми вживаємо часто, а деякі з них - практично щодня. І щоб збільшити їхню користь для здоров'я, часом не потрібні ніякі зусилля - треба всього лише трохи змінити спосіб їхнього готування.


Який душ краще: холодний або гарячий

— 5 жовтня 2017 —

Експерти розповіли про плюси обох видів душу. Вибирайте, який підходить саме вам.


Сім порад як уникнути сезонних застуд

— 5 жовтня 2017 —

У холодний період зростає ризик підхопити застуду, яка до того ж чревата ускладненнями. Від цього ніхто не застрахований, але будь-хто може допомогти собі сам не піддатися повальній епідемії вірусів.


Які осінні ягоди корисніше за фрукти

— 27 вересня 2017 —

Літо закінчилося, а ягідний сезон триває – збір обліпихи, шипшини та журавлини в самому розпалі!


Від карася до лосося: яка риба найкорисніша

— 21 вересня 2017 —

Якщо м'ясні страви для вас занадто вже важкі або просто хочеться зробити свій раціон трошки веселішим, гарний вибір – рибка.


Ми самі вбиваємо наші нирки. 10 звичок, про які потрібно назавжди забути

— 14 вересня 2017 —

Нирки – це парний орган, який є найважливішим у людському організмі. Вони виконують функцію органічного фільтра, очищають кров від шкідливих токсинів, мікробів і інфекцій, також вони підтримують водно-сольовий баланс в організмі, регулюють кров'яний тиск і беруть участь у виробництві червоних кров'яних тілець.


10 продуктів, які викличуть у вас печію

— 7 вересня 2017 —

На жаль, за задоволення від їжі нерідко доводиться платити печією та іншими травними неприємностями. Експерти розповіли, які продукти викликають печію.


Медики розповіли про основні симптоми ентеровірусної інфекції

— 31 серпня 2017 —

Передається ентеровірусна інфекція, як правило, фекально-оральним шляхом, через предмети побуту, забруднені руки, при недотриманні правил особистої гігієни.


Огіркові маски та лосьони

— 23 серпня 2017 —

Дуже корисні маски зі свіжого огірка, вони очищають, тонізують і відбілюють шкіру, а лосьони - добре тонізують, роблять шкіру пружною і чистою, рятують від вугрів. А живильні маски, приготовлені у вигляді натурального соку або кашки, освіжають і очищають шкіру від забруднення.


Непрошена гостя

— 23 серпня 2017 —

У спекотливий день так хочеться чого-небудь холодненького! І ви, звичайно, не стрималися, і випили... водички з льодом, щоб утамувати спрагу. А вранці - підвищилася температура, занедужало горло. Так так, що ковтати боляче. Швидше за все, це ангіна, яка може «захопити зненацька» навіть у середині літа.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс