Краса та здоров'я

Що зцілює нашу печінку

— 5 січня 2015 —

Печінка - дуже важливий орган людського організму. У принципі, печінку можна назвати невибагливою, вона здатна витримати великі навантаження і швидко відновити свої клітини. Але ми щодня піддаємо цей важливий орган таким випробуванням, що йому все-таки потрібна допомога.


Правила виходу з дієти

— 29 грудня 2014 —

Багато бажаючих схуднути, скаржаться на те, що після того, як закінчується дієта й досягається бажана вага, вона швидко повертається, навіть якщо продовжувати харчуватися більш-менш правильно та не об'їдатися забороненими продуктами. Уся справа в тому, що вихід з дієти має бути правильним, інакше всі прикладені зусилля будуть витрачені даремно і зайва вага дуже швидко повернеться. На сьогоднішній день тільки знаменита дієта Дюкана має чітку та правильно розписану систему виходу з дієти, а для інших дієт можна спланувати загальні правила.


Поради гастроентерологів: як зустріти Новий рік не нашкодивши здоров'ю

— 24 грудня 2014 —

Більшість із нас уже перебуває у передчутті наступаючого Нового року, ретельно плануючи всілякі аспекти свята, вибираючи одяг і прикраси для будинку. На жаль, складаючи список необхідних продуктів і обмірковуючи меню на 31 грудня, дехто забуває про найголовніше - про здоров'я. Як же зустріти Новий рік, не нашкодивши власному організму?


Мороз по шкірі: вживайте екстрені заходи

— 17 грудня 2014 —

Відомо, що мороз, вітер, зимове сонце, сухе повітря є основними причинами старіння шкіри. Ці несприятливі фактори збільшуються через дефіцит в організмі вітамінів і ослаблення імунітету. Тому якщо ви бажаєте зберегти привабливість, то з настанням холодів приділіть особливу увагу догляду за шкірою, губами та волоссям.


Продукти, що викликають утому

— 10 грудня 2014 —

Не можете знайти причину своєї утоми? Виключіть зі свого раціону ці продукти!


Як приготувати домашню реп'яхову олію

— 10 грудня 2014 —

Багато жінок використовують реп'яхову олію для відновлення, лікування та прискорення росту волосся. Ця олія входить до складу деяких шампунів, бальзамів і масок для волосся. Але як приготувати домашню реп'яхову олію самостійно?


Найкращі аромати для підняття настрою

— 3 грудня 2014 —

Ця колекція запахів і тугу допоможе прогнати, і від стресу швидко позбавить і привнесе у повсякденність романтику.


Маски для обличчя зі сметани

— 3 грудня 2014 —

Сметана входить до складу багатьох омолоджувальних, зволожуючих і живильних кремів для обличчя, адже в ній є молочна кислота, що здійснює дуже сприятливий вплив на шкіру. Маски для обличчя зі сметани здатні істотно поліпшити загальний стан шкіри, про що неодноразово згадували багато фахівців-косметологів.


Як швидко порозумнішати

— 26 листопада 2014 —

8 простих способів стати розумнішим, ніж ви вже є.


Імбирні маски для здоров'я волосся

— 19 листопада 2014 —

На Сході маски з імбиру для волосся використовують як лікувальний і зміцнювальний засіб. Імбир цілком заслужено відносять до класу корисних спецій. Імбир має зігріваючу і стимулюючу дію, підсилює захисні якості організму і покращує кровотік.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс