Краса та здоров'я

Чому шкідливо спати на животі?

— 18 лютого 2015 —

Головне, що потрібно враховувати любителям спати на животі, це те, що подібна поза приводить до збільшення навантаження на внутрішні органи та їхнє здавлювання. Зокрема страждають органи, які перебувають в області живота та нижче, і це не може не приводити до значних розладів сечової і статевої системи, у результаті відбуваються порушення в сексуальному житті обох статей.


Безпечні природні засоби для вмивання

— 18 лютого 2015 —

Безпечні природні  засоби для вмивання


Продукти, які допоможуть перемогти хронічну утому

— 11 лютого 2015 —

Вживаючи правильну та здорову їжу, наш організм буде функціонувати нормально поза залежністю від того, очікує нас нелегкий трудовий день або активний здоровий відпочинок.


Екзотичні способи лікування застуди

— 11 лютого 2015 —

Застудившись, японці випивають на день 10 чашок зеленого чаю. Індуси - їдять куркуму. Італійці лікуються піцею, а мексиканці - перцем.  Хочете й ви спробувати вилікувати застуду екзотичним способом? Тоді спробуйте варіанти нижче...


Зимова турбота про шкіру рук

— 4 лютого 2015 —

Ципки не такі необразливі, як це може здатися. Вони свідчать про те, що у вас нестача вітамінів. Їжте більше фруктів і овочів, частіше вживайте в їжу рослинну олію. Не виходьте з вологими руками на вулицю!


Дітям необхідна фіззарядка

— 28 січня 2015 —

Для здоров'я дитини дуже важливий її фізичний розвиток. Однак сучасним дітям явно не вистачає активності з тієї причини, що їхній фізичний розвиток відходить на другий план, поступаючись місцем розвитку інтелектуальному, котрому так багато часу намагаються приділяти батьки та педагоги. Але ж педіатри рекомендують мамам займатися з дитиною гімнастикою із самого народження. Це сприяє гармонічному розвитку маляти. 


Зубна паста - від прищів, лимон - для блондинок: Правда та міфи

— 21 січня 2015 —

Існує велика кількість народних порад. Які народні засоби дійсно «працюють», а які використовувати не варто.


П'ять шкідливо-корисних продуктів

— 14 січня 2015 —

Прихильники здорового способу життя часто жалкують про те, що заради правильного харчування їм довелося відмовитися від багатьох улюблених, але вкрай шкідливих продуктів. Далеко не всі продукти, які прийнято вважати шкідливим, насправді шкодять здоров'ю, пише УНІАН.


Лихоманка на губах: як вилікувати й уникнути зараження герпесом

— 14 січня 2015 —

Узимку захисні сили організму слабшають через нестачу вітамінів, відсутність в необхідній кількості сонячного світла, переохолоджень і тому подібних негативних факторів. Збій імунітету відкриває ворота різним вірусам, не даремно холодну пору року називають сезоном ГРВІ. А на фоні застудних синдромів узимку актуальною стає проблема герпеса.


Запаморочення - симптом 20 хвороб

— 5 січня 2015 —

Людина до всього може звикнути, навіть до дискомфорту та постійного болю. Єдине нездужання, до якого звикнути не можна - це запаморочення. Поки будете звикати - упадете, навіть не втрачаючи свідомості. Звідки ця напасть і, головне, що з нею робити?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс