Краса та здоров'я

Персики - символ довголіття

— 2 серпня 2018 —

Батьківщина персиків - Китай. Тут вони - символ довголіття, одна з основних складових «еліксиру молодості». 


Чому діти повинні ходити босоніж

— 26 липня 2018 —

Учені з'ясували, яку саме користь дають прогулянки без взуття. Вивченням проблеми зайнялися німецькі фахівці. Згідно з новим дослідженням, діти й підлітки, які більшу частину свого часу проводять босоніж, мають більш розвинену моторику тіла на відміну від тих, хто постійно носить взуття.


Де взяти вітамін D, уникаючи шкідливої засмаги

— 26 липня 2018 —

Засмага шкідлива, але вважається основним постачальником вітаміну D, який захистить організм від застуд і навіть деяких видів раку. Де ж взяти дефіцитний вітамін без засмаги, адже він виробляється тільки під сонцем?


Алергія на амброзію: як боротися?

— 19 липня 2018 —

Алергія на амброзію є однією з найпоширеніших. Пилок, потрапляючи в організм людини, провокує безліч неприємних симптомів.


Зелений чай

— 19 липня 2018 —

Зараз літо. І як би не було пекуче, пийте дуже гарячий зелений чай без яких-небудь солодкостей або смакових добавок. Тільки наливайте чай потроху, буквально кілька ковтків в одну чашку. Пийте не кваплячись, після декількох порцій спрага обов'язково відступить. Тут важливо не кількість випитого, а час, адже чай повинен встигнути подіяти!


Корисні напої

— 12 липня 2018 —

Ніщо не може повністю замінити потребу нашого організму в простій воді, найбільш правильного й корисного джерела вологи. Однак існують напої, які дають нашому організму, крім вологи, ще й багато корисних речовин.


Настій з імбиру, кориці та меду допоможе пережити спеку та зміцнити імунітет

— 5 липня 2018 —

Завдяки корисним властивостям імбиру, меду й кориці, настій із цих інгредієнтів виводить токсини з організму, нормалізує травлення та зміцнює дихальну систему, а також запобігає старінню клітин.


Сушники в роті, або чому кінчається слина?

— 27 червня 2018 —

Якщо напередодні ви трохи перебрали спиртного, то ранкова сухість у роті — явище з'ясовне. Але що робити, якщо «сушники» переслідують день у день, причому, без усякої видимої причини? Питво, якщо й рятує, то ненадовго, та й скільки ж можна пити! Почніть із лікаря-стоматолога. Можливо, у вас ксеростомія.


Небезпечна картопля. Чому шкідливе пюре і чим корисний учорашній обід?

— 21 червня 2018 —

Картоплю у нас дуже люблять – більшість людей відмовляються вірити, що вона може бути шкідливою. Як зробити картоплю максимально корисною?


7 продуктів, які підвищують рівень сечової кислоти

— 14 червня 2018 —

Щоб контролювати рівень сечової кислоти, необхідно додержуватися певної дієти й особливо уникати продуктів, відповідальних за збільшення її кількості. Ми розповімо вам, з якими продуктами слід бути обережнішими, щоб контролювати баланс цієї речовини і підтримувати гарне самопочуття.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс