Краса та здоров'я

Перевірені засоби від застуди

— 17 листопада 2016 —

Здавалося б, ще не наступили люті морози, і стоїть відносно тепла погодка як для листопада, однак багато хто вже умудрився занедужати. Що ж, будемо лікуватися від застуди перевіреними засобами.


Звички, які наближають старість

— 10 листопада 2016 —

Звичайно, нам хочеться відстрочити старість. Можливо, зробити це куди простіше, ніж здається: варто відмовитися від деяких звичок, які багато хто вважає цілком безневинними. І неважливо, що вам поки всього 30, усе це "гукнеться" у майбутньому...


Як захистити ноги від переохолодження

— 3 листопада 2016 —

Одна з найголовніших небезпек холодної пори року для нашого здоров'я - це ймовірність переохолодження ніг, що може послужити причиною виникнення серйозних проблем і захворювань. Приміром, ви можете застудитися, заболіти грипом, ангіною і т.д.


Як доглядати за волоссям в холодну пору року

— 3 листопада 2016 —

Прекрасна половина людства завжди турбується про свій зовнішній вигляд. Говорять, що волосся багато чого говорить про свою власницю, тому кожна дівчина із трепетом доглядає за своїм волоссям.


Жирна їжа - причина рака простати

— 27 жовтня 2016 —

Рак простати частіше розвивається у чоловіків, у раціоні яких міститься велика кількість жиру, м'яса та молочних продуктів. До такого висновку прийшли дослідники Університету Північної Кароліни.


Продукти, які позбавлять болів у спині

— 27 жовтня 2016 —

Німецькі вчені з'ясували, яким чином правильне харчування впливає на фізичне здоров'я людей. Експерти визначили, уживання яких саме продуктів позитивним чином позначиться на стані здоров'я спини.


П'ять корисних процедур вранці

— 27 жовтня 2016 —

Ці процедури мають стати такою ж ранковою звичкою, як умивання й чищення зубів. Вони елементарні, але несуть величезну користь для організму.


Слабке рукостискання говорить про слабке здоров'я

— 20 жовтня 2016 —

Австрійські вчені зуміли довести, що вимірявши силу рукостискання людини можна вгадати передчасну смерть людини.


Чому кішка лягає на хворе місце людини?

— 20 жовтня 2016 —

Найпоширенішими домашніми "цілителями" вважаються кішки. Якщо господарю вдається встановити з ними довірчі відносини, то кішки здатні знаходити й лікувати хворі місця свого хазяїна. Вони лягають на це місце, муркочуть, зігрівають його своїм теплом - і біль відступає. У серйозній ситуації кішка може по кілька годин не відходити від хворого. За статистикою, любителі кішок звертаються до лікарів майже в 5 разів рідше, ніж ті, у кого їх немає.


Як варто боротися з почуттям голоду під час дієти

— 13 жовтня 2016 —

Дослідники з Дрексельського університету дають прості й ефективні поради людям, які зважилися на жорстку дієту. Дотримання простих правил дозволить швидше розстатися із зайвою вагою й досягти заповітної мети.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс