Краса та здоров'я

Осінні поради на кожний день. Щоб рідше застуджуватися, менше стомлюватися і не нити, що сиро та холодно...

— 16 жовтня 2013 —

Ми зібрали для вас найкращі і у той же час прості рецепти, як не занедужати у вогкий осінній день і почувати себе бадьорим і щасливим усім вітрам на зло.


П'ять хвороб, які можна виявити по очах

— 9 жовтня 2013 —

Очі не тільки дзеркало душі, але і відображення нашого самопочуття. На думку експертів, очі людини можуть розповісти про приховані проблеми зі здоров'ям. Що ж саме можуть повідати наші очі про нас самих?


Осінь - настав час лікування овочевими соками

— 9 жовтня 2013 —

Осінній достаток овочів і фруктів - час не тільки консервувати плоди літа всілякими способами, але й оздоровлюватися та навіть лікуватися за допомогою свіжих соків - фрешів.


Як не нашкодити волоссю

— 3 жовтня 2013 —

Часом жінки роблять помилки в догляді за волоссям, навіть не підозрюючи про це, і наносять йому значну шкоду.


Ванна для схуднення

— 3 жовтня 2013 —

Серед популярних засобів для схуднення найбільш діючими вважаються напівголодні дієти. А чи існує реальна можливість схуднути, не створюючи у власному організмі різкий дисбаланс живильних речовин? Якщо ви щось зберегли в пам'яті з уроків  біології, то напевно знаєте, що в основі всіх процесів життєдіяльності лежить обмін речовин, який складається з катаболізму та анаболізму. Вся їжа, яка потрапляє усередину травної трубки, спочатку руйнується і всмоктується, а потім використовується для насущних потреб, у тому числі і для синтезу жиру.


Супер-скраб для кишечнику

— 25 вересня 2013 —

З віком усім «пампушечкам» доводиться робити вибір: залишатися такою ж «пампушкою» до кінця днів своїх або стати «стройняшкою». Отож, ця інформація саме для тих «пампушечок», які все-таки вирішили стати «стройняшками». І не тільки. Усім тим, хто хоче оздоровити свій організм. 


Чорна маска для обличчя

— 25 вересня 2013 —

Один з найефективніших засобів, що використовуються для догляду за шкірою обличчя, додання шкірі здорового природного сяйва і відновлення тонусу, є маски. Поговоримо про чорну маску.


Схуднути допоможе коктейль із кефіру та спецій

— 18 вересня 2013 —

Вживання коктейлю з кефіру і приправ допомагає худнути, не сильно змінюючи або обмежуючи звичний раціон. 


Догляд за шкірою восени: топ-5 сезонних процедур

— 18 вересня 2013 —

З приходом осені шкіра починає вимагати більш ретельного догляду. Палюча спека, пекучі сонячні промені та міський пил - всі ці літні радості негативно позначаються на стані шкіри, саме тому восени вона виглядає пригніченою. Повернути її до життя допоможуть спеціальні сезонні процедури.


Скільки потрібно спорту, щоб не повніти?

— 18 вересня 2013 —

Схоже, формула еліксиру молодості знайдена. Якщо вірити масштабному дослідженню, для довічної підтримки форми потрібно мінімум сім годин на тиждень присвячувати спорту.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс